Captur ortalama yakit gostergesi hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erman67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erman67

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhalar, 1.2 edc aracimda bir suredir yakitin fazla oldugundan sikayetciyim,kisa mesafe kullanim, soguk hava ve rampa olmasida buna etken tabiki fakat bir sorum var.aracin ortalama yakitini 0 ladiktan sonra kisa bir sure yol gidiyorum ve arac calisir halde park yerinde rolantide durduruyorum ,7_8 civari olan degerin uzerine 2'3 saniyede bir 0,1 litre olacak sekilde uzerine surekli yazarak deger artiyor.bu durum normalmi anlayamadim.rolantide bu kadar yakit tuketirmi bir arac?11 lirenin uzerine cikan ortalamalar goruyorum genel kullanimda :(

11 litre çok fazla, ortalamayı yeni sıfırlamışken rölantide ortalamanın yükselmesi normal...

Tesekkurler yanit icin,Bu deger yaza yaza 13 _14 litreye dogru uzayip gidiyor beklersem.

Tesekkurler yanit icin,Bu deger yaza yaza 13 _14 litreye dogru uzayip gidiyor beklersem.
Aynı araç bizde var ve kış ortalaması 9 litre...

Göstergeyi henüz sıfırladıktan sonra araç durduğu yerde elbette değerleri yüksek verir. Ben bu şekilde 22 Litreyi bile gördüm. :)

Benim 1.5 icon dizel ortalama 4.8 litre.Eco tuşunu kapattım çok etkisi olmadığı gibi performans düşüyor.Aracım daha 1300 km de motor açılmadı daha.

Geri