Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Captur 2013 de kolçak (kol dayama kiti) yok. Daha geçen hafta alım aracı. Aracım ikon ve özellikler ve donanımları çok güzel ve yerinde. Bu araca kolçağı nereden temin edebilirim (gogıl demeyin ürünü buluyorum ama esas sorun montajı. Kendim de monte ederim ama ikinci el de olsa 1 haftalık olunca kıyamıyor insan Bir de aracımda navigasyon var ancak öğrenmek istediğim şey haritalar nasıl güncelleniyor? Çok güzel bir uygulama ama bazen bozuşuyoruz navigatör abla ile Bu arada yüzeysel olarak edindiğim bilgilere göre bu araçda internet bağlantısı da var imiş ve yanılmıyorsam 60 Euro yıl gbi imiş. Bu doğru mudur. Teşekkürler.
Selamlar, evet varmış Ama yine sadece sol tarafta var Bugün şans eseri farkettim. Duruyorken önleri yakıyor ama arkayı yakmıyor. Hareket halinde iken arkayı yakıyor. İlginç.
Selamlar, evet varmış Ama yine sadece sol tarafta var Bugün şans eseri farkettim. Duruyorken önleri yakıyor ama arkayı yakmıyor. Hareket halinde iken arkayı yakıyor. İlginç.