Captur için hangi marka kışlık lastik tavsiye edersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpka

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
captur için hangi marka kışlık lastik tafsiye edersiniz?

Bu konuda ki en güzel cevap Usta ve Aykut karabulut vereceğini düşünüyorum. Kendi fikrim kış ı az olan bir şehirdeyseniz almanız mantıklı değil :eyv

Lassa Snoways Ülkemizin yol şartlarına uygun ve mükemmel tutuş sergileyen bir lastik, kendi aracımda kullanıyorum ve gayet memnunum...

İzmir'de yaşadığımdan kış lastik konusunda pek bir araştırma yapmadım ama Ustam bu konu da size yardımcı olacaktır.

Kış Lastiği Takma Zorunluluğu Var Ülkede Bölge Ayrımı Olmaksızın Bu Sebeble 1 Aralık 1 Nisan Arası Aracınızda Kış Lastiği Takılı Olmalı Diye Biliyorum Lassa Snoways Gayet Güzel Bir Lastik Tavsiye Ederim

Goodyear ug8 kullanıyorum. Sesiz, konforlu... 16/60/205 ebat

Kar lastikleriyle karlı havalarda nasıl kullanılmalı
Arabanızın orijinal çıkışlı lastik ölçüsü taban ölçüsü neyse kullandığınız ölçü kışın bir ufak boyunu tercih edin
örnek;
2155 60 15 yaz lastiği, 205 60 15 kış lastiği ölçünüz olsun. Sebebi ise lastik tabanının daha az sürtünmesi tabanı yeri daha iyi kavrıyor olması bunlar benim yaşamış olduğum bir olay isteyen deneyebilir.

Lastik tercihler sizin kendi seçiminiz tabiki ona karışmak istemem ama tavsiye edebileceğim yerler kıyaslama yapmanıza yardımcı olacaktır.

http://kolayoto.com/

http://www.hepsiburada.com/

ben geçen sene kasım ayından nisan ayına kadar kullandım petlas snowmasterları. bu süre zarfında yaklaşık 30bin km yaptım, iki kez yerler buzlu iken aydere ve uzungöle çıktım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

yerli malı yurdun malı herkes bunları kullanmalı lassa veya petlas derim ben de. birkaç haftaya yine takacağım petlaslarımı :)

Tüm illerde zorunlu değil diye biliyorum ben , örneğin ben Mersin'deyim ne takan gördüm nede konusunu eden.Belki ticarilerde tüm illerde zorunlu olabilir ama ben Mersin'de onuda takan görmedim , zaten taksak 1 ayda erir gider burada.

Tüm illerde zorunlu değil diye biliyorum ben , örneğin ben Mersin'deyim ne takan gördüm nede konusunu eden.Belki ticarilerde tüm illerde zorunlu olabilir ama ben Mersin'de onuda takan görmedim , zaten taksak 1 ayda erir gider burada.
yeni yasa gereği heryerde şart takmak zorunluluğun var takmamak senin bileceğin iş tabiki ama yolda kalırsan ve trafik polisine denk gelirsen direk kontrol edip lastik yoksa yapıştırıyolar. cezayı hava şartları ne olursa olsun lastik tak demek istemiyorum tabiki ama ceza yaptırımı var ticari olarak düşünme yani.

Geri