Captur Cam Rüzgarlık

Harika duruyor güle güle kullan kardeşim...:eyv

İstanbul Yedpadan aldım .100 TL .

İyimiş fiyat... Ben sadece köpekbalığı sırtı görünümlü antene 100 TL verdim...

tavan ısıtmalı veya led sinyallimi?

kusura bakmayında sağlam kazıklanmışsınız ben olsam bir daha kapısının önünden geçmem oranın.

onlarda zaten buradan alıyor buyurun fiyatlar.

http://www.aliexpress.com/af/car-sh...S_20160123115725&SearchText=car+shark+antenna

Yok, bendeki farklı. Bunrada gördüklerimizin çoğu aslında sadece kapak. Benim aldığımın içinde elektronik devreler var, anten çıkışı ona bağlanıyor.

Hem öyle olsa da kapısının önünden geçmek zorundayım çünkü ana yol üstündeler...

Şaka bir yana, çok daha ucuz modeller de vardı ama sinyal kaybı olmaması için bu model en iyisiydi. Dediğim gibi diğerleri sadece kapaktı...

ozaman hayırlısı olsun diyelim. :eyv kıyaslama yaptıysanız bize laf düşmez

Yok, bendeki farklı. Bunrada gördüklerimizin çoğu aslında sadece kapak. Benim aldığımın içinde elektronik devreler var, anten çıkışı ona bağlanıyor.

Hem öyle olsa da kapısının önünden geçmek zorundayım çünkü ana yol üstündeler...

Şaka bir yana, çok daha ucuz modeller de vardı ama sinyal kaybı olmaması için bu model en iyisiydi. Dediğim gibi diğerleri sadece kapaktı...

Sizin aldığınız ürün nasıl .Resim varmı ?

Birde radyo sinyali orjinali ile aynı seviyede mi ?

Sizin aldığınız ürün nasıl .Resim varmı ?

Birde radyo sinyali orjinali ile aynı seviyede mi ?

Hiçbir kayıp yok. Şehir dışında da sıkıntı yaşamadım. Sizin verdiğiniz sayfadakilere şekil olarak benzerliği var.

Geri