Selamlar dostlar 07 Temmuz 2013 tarihinde trafiğe çıkan capturu nihayet 60 bin km.ye ulaştırmayı başardık ve bakımını yaptırdık. Daha dün gibi 20 bin km bakımını Mustafa Ustam ile birlikte İnanlar Otomotiv'de yaptırmış ve gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı ayrıca servis hizmetlerindeki itinalı çalışmalarından dolayı İnanlar otomotivi'de çok takdir etmiştim. 40 bin bakımını ise Marmaris'te Hisar otomotiv'de yaptırmış ve sahibi Uğur beyin ve deneyimli kadrosunun ilgil alakalarından çok memnun kalmıştım. 60 bin bakımını yaptırmak Yaşar otomotiv Renault İzmir yetkili servisine nasip oldu ve iyiki de oldu. Üçüncü bakımımızda gene mükemmel bir hizmet ve alaka ile işlemlerimizi yaptırmanın keyfini yaşadım ve renault markayı tercih ettiğimden dolayı kendimi çok sevdim. Yapılan işlemlerden söz etmeden önce Mais'ın gerek servis ve gerekse müşteri memnuniyeti konusunda ne kadar hassasiyet gösterdiğine bir kez daha tanık oldum. Dizel bir arabanın 60 bin bakımında genel hatları ile neler yapıldığını hepimiz üç aşağı beş yukarı biliyoruz, bunlara değinmek istemiyorum. Asıl değinmek istediğim konu r-nav ile ilgili olan kısım, aşağıda fotoğraflarda göreceğiniz üzere capturun r-nav plastik aksam çercevesinde "kremli parmak yada elle dokunulduğunda olma ihtimali olan " dökülme ve kabarmalar söz konusu oldu. Yaşar otomotiv cotech Hasan bey "kendisi süper bir usta ve cotech" bunun olma nedenini bana anlattı ve direk hiç bir şey söylememe gerek görmeden garantiden değiştirme onayı verdi. Bunun maliyetinin 2,112.-TL.sı olduğunu faturayı aldığımda gördüm. Teşekkürler Mais Türkiye, teşekkürler Yaşar Grup otomotiv, teşekkürler Hasan Usta. Ayrıca Müşteri kabulden adaşım güler yüzlü ve ilgili Aykut Soylu kerdeşime ve tüm çalışan personele çok teşekkür ederim. I love you Renualt.