Çamurluk değişim ve ekspertiz

SelimPusat60

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar aracımın sol camurlugunda ufak bir kırık var bir lira kadar tam köşede. Sağ çamurluk ise hafif sürtme sonucu esnedi çatladı macun boya yapıldı sonradan.yenj yeni boyasi atmaya soyulmaya başladı kirik yerde de hafif catlaklar olustu. Aracı alirken ekspertiz firması camurluklara plastik yazmıştı boyalı değişen vs. Yazmadı sadece plastik yazdı. Şimdi ben iki camurlugu da değiştirsem aracın değerinde düşme olur mu o değişen parçalara değişen yada boyalı yazarlar mi ? Internette sol çamurluk 120 sağ çamurluk 130 tl ye buldum yan sanayi boyayız alıp boyasını kendim yaptırıp takmak istiyorum. Sizce bir sıkıntı çıkar mi aracı satarken ?

SM-A305F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bazı eksperler yazabiliyor ama geneli plastik yazar geçer zaten bizim araçlar da çamurlukları kafaya takıp almamazlık yapan olursa gitsin 0 araç alsın

Plastiğe boyayı yazmıyorlar ancak değişmişse genelde değiştiğini yazıyorlar.Siz resmini çekip saklayın yinede,ileride satacak olursanız gösterirsiniz alacak kişiye büyük bir şey olmadığını.

Değişen olduğunu nerden anlıyorlar acaba camurlugu tutan cıvataların renginden mi ? Bu arada cevaplarınız için teşekkür ederim. Alacağım çamurluğun linkini atıyorum sizce kalitesi nasıldır hemen kırılır mi yazmışlar başka arabalar için yan sanayi çamurluk kraker gibi kırılıyor diye de aklıma takıldı. Link: https://www.parcafilosu.com/urun/re...MIlIXf6ufv5gIVjKiaCh0hdA5CEAQYASABEgIyqPD_BwE

Merhaba burada amaç nedir?
2 çamurluğu değiştirdikten sonra değişen yok demek mi?
Ekspert ne anlar diye düşünmeden bence bir şeyi varsa söylemek lazim. Fotosu çekilir. Camurluklar ucuzdu böyle binmek istemedim yenisini takdirdim boyattım denir.

Merhaba arkadaşlar aracımın sol camurlugunda ufak bir kırık var bir lira kadar tam köşede. Sağ çamurluk ise hafif sürtme sonucu esnedi çatladı macun boya yapıldı sonradan.yenj yeni boyasi atmaya soyulmaya başladı kirik yerde de hafif catlaklar olustu. Aracı alirken ekspertiz firması camurluklara plastik yazmıştı boyalı değişen vs. Yazmadı sadece plastik yazdı. Şimdi ben iki camurlugu da değiştirsem aracın değerinde düşme olur mu o değişen parçalara değişen yada boyalı yazarlar mi ? Internette sol çamurluk 120 sağ çamurluk 130 tl ye buldum yan sanayi boyayız alıp boyasını kendim yaptırıp takmak istiyorum. Sizce bir sıkıntı çıkar mi aracı satarken ?

Plastik yan sanayi tavsiye etmem , yerine tam oturmuyor , boya belli bir süreden sonra atmaya başlıyor .Boyacı ile görüş yan sanayi ürün ile ilgili sana garantı vermez

Değişen olduğunu nerden anlıyorlar acaba camurlugu tutan cıvataların renginden mi ? Bu arada cevaplarınız için teşekkür ederim. Alacağım çamurluğun linkini atıyorum sizce kalitesi nasıldır hemen kırılır mi yazmışlar başka arabalar için yan sanayi çamurluk kraker gibi kırılıyor diye de aklıma takıldı. Link: https://www.parcafilosu.com/urun/re...MIlIXf6ufv5gIVjKiaCh0hdA5CEAQYASABEgIyqPD_BwE

Metal parcalarda tarih olur genelde. Birde siyah renk gelip sonradan araç rengine boyanir. Eksper isini hakkiyla yaparsa plastikte olsa mutlaka degismis diye yazar. Fakat bu aracın fiyatini dusurmez en nihayetinde plastik parça. İsini hakkiyla yapmaz ise plastik akşam yazar bakmaz bile.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba burada amaç nedir?
2 çamurluğu değiştirdikten sonra değişen yok demek mi?
Ekspert ne anlar diye düşünmeden bence bir şeyi varsa söylemek lazim. Fotosu çekilir. Camurluklar ucuzdu böyle binmek istemedim yenisini takdirdim boyattım denir.

Amaç aracın dış görünüşü güzel olsun ucundan kırık boyası atmış hasarlı camurlukla gezmeyelim . Değişen yok demek gibi bir arayış içinde değilim sadece nasıl anlaşılıyor diye sordum gizleme saklama gibi amacım yok yalan söyleyemem kimseye öyle anlaşılıyor cevabinizdan. Dediginiz gibi ne işlem yaptıysam foto çektim ilk aldığım ay far kırıldı onun fotosunu çektim hala duruyor satarken göstereceğim. Araca ne değişiklik yaptıysam ne ürün aldıysam aracın dosyasına koydum en ufak silikon spreyin bile satarken bunları bunları yaptım diye göstermek için alan kişinin içi rahat olsun. Satma gibi bir durum olsa burdaki kullanıcı adımi bile veririm ne yaptığıma ettiğime bakar alan kişi. Kimse kimseyi kandıramaz yalan söyleyerek mal satsam inan diğer alacağım araçta çıkar ne yalan söylediysem ilahi adalet diye birşey var...

Metal parcalarda tarih olur genelde. Birde siyah renk gelip sonradan araç rengine boyanir. Eksper isini hakkiyla yaparsa plastikte olsa mutlaka degismis diye yazar. Fakat bu aracın fiyatini dusurmez en nihayetinde plastik parça. İsini hakkiyla yapmaz ise plastik akşam yazar bakmaz bile.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkür ederim abi cevabın için sagolasin

Plastik yan sanayi tavsiye etmem , yerine tam oturmuyor , boya belli bir süreden sonra atmaya başlıyor .Boyacı ile görüş yan sanayi ürün ile ilgili sana garantı vermez
Bu cevabi arıyordum teşekkür ederim o zaman yan sanayi alıp baş agritmaya hiç gerek yok

Geri