Camlarda ki su lekesi!

AhmetVeysel53

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arabayı yıkadıktan sonra camlarda kalan su lekesine çözümü olan var mı ?
- Camsil ile sildim yinede çıkmıyor.
Arabamı yıkadıktan sonra güneşte kalmıyor,garaja çekip gölgede kendi halinde kuruyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

Suyun kirecinden veya sabun kurumuş olabilir.Yıkadıktan sonra hemen kurularsanız sorun düzelir:eyv

bizde aracı yıkarken benzincideki tazyikli suya 2 lira verip elimize alıp sağını solunu davlumbazı temizliyoruz güzelce kuyu suyu olduğu için leke bırakıyordu kurulamayınca önceki aracımızda acele iş olunca kurulamadan çıkıyorduk benim de tavsiyem yıkadıktan sonra mutlaka kurulayın :eyv bezlerin iyi olmasına da dikkat edin kılcal çizik oluşturmasın

[QUOTEKireç lekelerini çikarmanin yontemi pasta ciladir

Oncelikle biraz üstübrü ve pasta cilaya ihtiyacan var uygulama gayet basit ustubruyu yavasca camlari siler gibi gezdir tum camlara bu sekilde uyguladiktan sonra araci yika ve sonucu gör ;)

İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi][/QUOTE]
bizde aracı yıkarken benzincideki tazyikli suya 2 lira verip elimize alıp sağını solunu davlumbazı temizliyoruz güzelce kuyu suyu olduğu için leke bırakıyordu kurulamayınca önceki aracımızda acele iş olunca kurulamadan çıkıyorduk benim de tavsiyem yıkadıktan sonra mutlaka kurulayın :eyv bezlerin iyi olmasına da dikkat edin kılcal çizik oluşturmasın

[QUOTE
Suyun kirecinden veya sabun kurumuş olabilir.Yıkadıktan sonra hemen kurularsanız sorun düzelir:eyv][/QUOTE]

Kesinlikle suda "KİREÇ" yok pınar suyu ile yıkıyorum arabacı,köyde oturduğumu için suyumuz çok temiz.
Ama üstrubu bezi ile deneyecem :)
-Değerli vaktinizi ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri