camdaki kireç lekeleri :(

bizim sorentoda yaklaşık 1 yıl kalmıştı kireç lekeleri hiç bi yöntemle çıkaramamıştım sonra atas marka bi kireç lekeleri için bi ürün önerdiler hepsini tek seferde çıkardı asit içerikli bişeydi o kadar etkili olduki camın altındaki bütün çizk lekelerini ortaya çıkarmıştı onuda kalın pastayla halletmiştim

Çok ince pasta ile dairesel olarak ovala,çıkar hepsi...:eyv
kiraç sökücü, sirke denedim bi pasta kaldı bi de onu deneyeyim :) bilgi için saol abi :eyv

Sirkede Olur Pasta Da Olur Birde Prilli Bir Bez Yap Ama Bezi Güzelce Sıktıktan Sonra Sil Oda İşe Yarar Ve Lekesiz Bir Cam Temizliği Sağladiği Gibi Yolda Yapişan Hayvanlarin Da Suyla Kolayca Çikmasini Sağlar Aklinda Olsun
tmm abi bunu da deneyeceğim saolun :)

bizim sorentoda yaklaşık 1 yıl kalmıştı kireç lekeleri hiç bi yöntemle çıkaramamıştım sonra atas marka bi kireç lekeleri için bi ürün önerdiler hepsini tek seferde çıkardı asit içerikli bişeydi o kadar etkili olduki camın altındaki bütün çizk lekelerini ortaya çıkarmıştı onuda kalın pastayla halletmiştim
kardeş camı eritmeyelim :) çok saol bunu da dikkat ederek denerim çıkmazsa pasta ile :eyv

bencede sirkeyle temizleyebilirsin, pratik çözüm olur. yarım kova suya 1 cay bardagı sirke ekleyip karıştırdıkdan sonra mikrofiber bezle uygulayabilirsin.

+ şu sıra yazlık, vs gibi yerlerde araçlarımızı yıkacayak olursak oncesinde dikkat edelim, yıkama suyu kuyu suyu olmasın. kuyu suyu araç hemen durulanmadıgı takdirde camlarda çok pis kireç lekesi yapıyor.

sirkeyi, sirkeli suyu, tüm konsantrelerini :) denedim ama malesef çok az geçer gibi oldu.

kireç lekeleri geçmiyor günceli :)

Yıkamacılar sirke öneriyor :eyv

sirkeyi denedim ama geçmedi. sirkenin hangi versiyonu ki acaba, üzüm elma falan farkeder mi :)

Geri