21 Nis 2014 Konuyu Başlatan #11 nedim83 Nedim Şişmanoğlu, Clio 3 Extreme Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Haz 2013 Mesajlar 128 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 41 hmm yarın bir deneyeyim.
21 Nis 2014 #12 karacan Taylan AYDIN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ara 2012 Mesajlar 2,700 Tepkime puanı 93 Puanları 0 nedim83' Alıntı: toplu iğnelik bir durum yok aslında, delikler açık ama ben pulverize şeklinde cama püskürtsün istiyorum. Genişletmek için tıkla ... 1-başka aracın aparatını buldun kaputa nasıl sabitleyeceksin, yeri uymaz 2-farz edelim uyan meme bulundu, hızlıyken sprey halindeki suyun ne kadarı cama ulaşacak, miktar yeterli gelecek mi 3- delik sayısı artınca şimdiki motor gücü yetecek mi, yeni motora ihtiyaç varmı 4- sana kolay gelsin 5- hiç uğraşma koy mavi cam suyunu, delikler kireç tutmuşsa iğneyle temizle ilk günkü gibi çalışsın
nedim83' Alıntı: toplu iğnelik bir durum yok aslında, delikler açık ama ben pulverize şeklinde cama püskürtsün istiyorum. Genişletmek için tıkla ... 1-başka aracın aparatını buldun kaputa nasıl sabitleyeceksin, yeri uymaz 2-farz edelim uyan meme bulundu, hızlıyken sprey halindeki suyun ne kadarı cama ulaşacak, miktar yeterli gelecek mi 3- delik sayısı artınca şimdiki motor gücü yetecek mi, yeni motora ihtiyaç varmı 4- sana kolay gelsin 5- hiç uğraşma koy mavi cam suyunu, delikler kireç tutmuşsa iğneyle temizle ilk günkü gibi çalışsın