Cam otomatik düğmeleri

maradona83

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2010 model fluence aracım var şoför koltuğu tarafı 4 lü cam açma tuşları aktifliğini yitirdi yerinden çıkar gibiler mekanizma üzerine bastırınca çalışıyor ancak tuşları kullanmıyorum , sormak istediğim tüm mekanizma modül mü değişecek yoksa tuşları değiştirerek ufak bir tamir işi ile halledebilrimiyiz ??:polis

Mekanizma olan yeri komple değişim senin ve değerli vaktinin kaybını engel olacaktır en temizi :eyv

Tam da benzer bir durum var.

Dün akşam farkettim ki cam tam açıkken kendini birkaç dakika içinde kapatıyor. Şöför tarafından seri bir şekilde çıt çıt sesleri geliyor. 3-5 dakka sonra bir daha oluyor. Sanki röle kapalı olan camı hala kapatmaya çalışıyor.

Bana ayar sorunu gibi geldi. Böyle bir ayar var mı? Nasıl yapılıyor.
Bir kalibrasyon olmalı sanırsam.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2010 model fluence aracım var şoför koltuğu tarafı 4 lü cam açma tuşları aktifliğini yitirdi yerinden çıkar gibiler mekanizma üzerine bastırınca çalışıyor ancak tuşları kullanmıyorum , sormak istediğim tüm mekanizma modül mü değişecek yoksa tuşları değiştirerek ufak bir tamir işi ile halledebilrimiyiz ??:polis

aynı sorun bende de oldu . tuşların tırnağı kırılmıştır . ben tırnağı kırılan tuşu söküp kendim bir şekilde tırnak yaptım . komple mekanizma değişimi 250-300 tl civarı diye hatırlıyorum

Aynı şey benim başıma geldi. orijinali 300 t.l dediler. Ben bozuk 2 butonu 25 t.l 'ye hallettim. Destek almak isteyen varsa yol gösterebilirim.

İstanbul34 dostum bende aynı problemi yaşıyorum. şoför kapısındaki cam butonlarından biri yerinden çıktı bunu nasıl çözebilirim yenisi 300 tl dediler bir tane buton için o parayı vermek istemiyorum. Yardımcı olursan sevinirim.

Selam arkadaşlar benim arabada aynı sıkıntı var cam açma düğmeleri kırık çıkıyor.nerden bulunuyor bunlar uygun fiyata yada hangi modeller uyuyor birbirine yazarsanız memnun olurum.kdz ereğli den herkese selamlar.😊

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul34 kardeşim bana yardımcı olurmusun nasil hallederiz cam düğmelerini.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaa biri cam modulu dersin mercedesin cam tusunu değişiyorsun 300 tl olurmu böyle fiyat :/

Geri