Cam Krikolarımız Gelmiş :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anlyldrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anlyldrm

Anıl YILDIRIM, T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dün öğlen babamı Renault Günerler Otomotivden aradılar. Yaklaşık 2,5 ay önce sipariş verilen cam krikolarının ellerine ulaştığını değişim için aracı yarın(yani bugün) öğlen bırakıp akşam alabileceğimizi söylediler. Şuan araç serviste akşam kontrolünü yapıp tekrar bu başlık altından sizlerle paylaşacağım. İlgileri için buradan kendilerine teşekkür ediyorum. Herkese iyi forumlar:):eyv renorenoreno

Hayırlı olsun kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: anlyldrm
hayırlısı olsun.. :)

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

hayırlı olsun kazasız belasız inşallah :)

hayirli olsunnn :eyv :eyv

Evet dün okuldan falan fırsat bulup denedim ve o eski sıkışma sürtme sesi kalmamış sadece motor sesi duyuluyor. Tabi öncekine göre de daha sessiz çalışıyor. Toplamda 1750 TL civarında parça fiyatı çıkmıştı ama garantiden değiştirildi. Teşekkürler RENAULT:eyv

Dün öğlen babamı Renault Günerler Otomotivden aradılar. Yaklaşık 2,5 ay önce sipariş verilen cam krikolarının ellerine ulaştığını değişim için aracı yarın(yani bugün) öğlen bırakıp akşam alabileceğimizi söylediler. Şuan araç serviste akşam kontrolünü yapıp tekrar bu başlık altından sizlerle paylaşacağım. İlgileri için buradan kendilerine teşekkür ediyorum. Herkese iyi forumlar:):eyv renorenoreno

2,5 ayda cam krikosu değiştiren servisin Allah belasını versin.

Geri