Cam kaldırma modülü montajı

Cam kaldırma modülünü aracına uygulayan arkadaşlar buradan video lu yada resimli bi anlatım yaparsa çok güzel olur . Takip [emoji4]

"T4_BCM...." veya "T4_VS_BCM....." başlayan ayarların içeriisnden en altta "window" var onu seçip Auto window gibi bir ayar var onu true yapmanız yeterli

Bağlantısını yaptığım modülün çalışması için bu ayarı açmam yeterlidir demi.

Cam kaldırma modülünü aracına uygulayan arkadaşlar buradan video lu yada resimli bi anlatım yaparsa çok güzel olur . Takip [emoji4]

Ben bağlantısını yaptım hocam çalıştırmakta biraz problemler var çalıştırabilirsem paylaşacağım.

Arkadaşlar sol on cam haric diger camlari modul ile calistirabildim ama araci stop edip veya karti cikarinca sol on cam kapanmiyor onerisi olan var mi

Arkadaşlar aracına cam kaldırma mogdülü takan olmadı mı hiç aranızda.

Arkadaşlar aracına cam kaldırma mogdülü takan olmadı mı hiç aranızda.

Bu video işinize yararmı bilemmiyorum .Ancak anlatılan modül ile sizin modül çalışma prensibi farklı olabilir.

<strong>

Bu video işinize yararmı bilemmiyorum .Ancak anlatılan modül ile sizin modül çalışma prensibi farklı olabilir.

<strong>

Hocam modülü bağladım ama sadece sol cam kapanmıyor oraya gelen ektra bir tetik var onu bulmama gerekiyor.

Clio 4 lerde sop on cami arkalara yaptigin baglanti ile calistiramazsin.sol on cam motoruna cam acma dugmesinden direk elektrik baglantisi yok arac icinde bir role var sen on sol cami acmak icin bastiginda icerdeki role tetikleniyor ama araci stop edip kapinin herhangi birisini acarsan o rolenin elektrik baglantisi kesiliyor sen ne kadar dugmeye - elektrik te versen motora elektrik gitmiyor.direk motora elektrik vermelisin yada o roleyi bulup ona once + elektrik verip devreye almalisin biraz karisik

Clio 4 lerde sop on cami arkalara yaptigin baglanti ile calistiramazsin.sol on cam motoruna cam acma dugmesinden direk elektrik baglantisi yok arac icinde bir role var sen on sol cami acmak icin bastiginda icerdeki role tetikleniyor ama araci stop edip kapinin herhangi birisini acarsan o rolenin elektrik baglantisi kesiliyor sen ne kadar dugmeye - elektrik te versen motora elektrik gitmiyor.direk motora elektrik vermelisin yada o roleyi bulup ona once + elektrik verip devreye almalisin biraz karisik
Evet diğer cam motorlarına göre ters tetikleme li imiş resimli detaylı bir anlatım olsa süper olacak

Geri