Cam kaldırma modülü montajı

arasegelina

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Aracıma cam kaldırma modülü montajı yaptım fakat bir sorunum var. Kapıları kilitlediğimde modül çalışıyor ama camları kapatmıyor. Araca kartı takıp aracı içeriden kilitlersem camları sırasıyla kapatıyor. ama kartı çıkarıp aracı kilitlediğimde camları kapatmıyor. Kontrol ettiğimde modüle +12 ve - geliyor ama kapatmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Elektrik gelme işlemi kart takili oldugun da mi geliyor.. kartı çıkarttığın da elektrik geliyom bir de cam kaldırma motoruna geliyormu bunları kontrol ettin mi.. bana motora elektrik gelmiyo gibi geldi ama tam da vakıf olduum bir konu degil

Elektrik gelme işlemi kart takili oldugun da mi geliyor.. kartı çıkarttığın da elektrik geliyom bir de cam kaldırma motoruna geliyormu bunları kontrol ettin mi.. bana motora elektrik gelmiyo gibi geldi ama tam da vakıf olduum bir konu degil

Hocam kartı çıkarıp ölçtüğümdede 12 volt geliyor - tetikte gidiyor ama cam kalkmıyor. Kartı takınca çalışıyor ama. Kart takılıyken modül çalışıyor kartı çıkarınca modül çalışıyor çıkış veriyor ama camları kapatmıyor. Cam motorunda 12 volt oluyor ve modülden - de geliyor motora.

Sıkı bir elektrikçi lazım o zaman duruma benim teorim modül çalışıyor motor çalışmıyor iae kontak takılı değilken cam kaldırma motoruna elektrik gelmediği idi kontağı taktığımız da elektrik geliyor dolayısı ile kalkıyor du..

OBD cihazı bağlayıp ayarını açman lazım yoksa çalışmaz

Sıkı bir elektrikçi lazım o zaman duruma benim teorim modül çalışıyor motor çalışmıyor iae kontak takılı değilken cam kaldırma motoruna elektrik gelmediği idi kontağı taktığımız da elektrik geliyor dolayısı ile kalkıyor du..

Kart ı çıkardığım zaman da modüle ve cam motoruna +12 geliyor modüldeki rölelerde çalışyor - çıkışı da veriyorlar ama kart takılı değilken cam kalkmıyor. Kartı çıkarınca cam motorlarına giden bir tetik mi var acaba o mu kesiliyor diye geliyor aklıma ama sormak istedim.

OBD cihazı bağlayıp ayarını açman lazım yoksa çalışmaz

Hocam dd4all u kullanabiliyorum hangi ayarı açmam lazım ayarlardan.

Benim Capturda da Cam Kaldırma modül var. Clio larda da benzer olması lazım ama Şoför kapısında ters tetik gidiyor diye hatırlıyorum. Montaj yapan arkadaş baya uğraşıp bulmuştu .

Benim Capturda da Cam Kaldırma modül var. Clio larda da benzer olması lazım ama Şoför kapısında ters tetik gidiyor diye hatırlıyorum. Montaj yapan arkadaş baya uğraşıp bulmuştu .

Evet hocam camlar - tetikle calisiyor. Normalde modul calisiyor ve kart aracta takikiyken veya arac calisirken camlari kapatiyor modul ama karti cikarinca camlar kapanmiyor nedense.

Hocam dd4all u kullanabiliyorum hangi ayarı açmam lazım ayarlardan.
"T4_BCM...." veya "T4_VS_BCM....." başlayan ayarların içeriisnden en altta "window" var onu seçip Auto window gibi bir ayar var onu true yapmanız yeterli

Geri