Cam filmini ruhsata işletme..

abi arabadaki modifiyeyi ruhsat a işletebiliyorsun hard olanları jant lastik zaten sorun etmiyolar,turuncu bi r5 var antalyada o işletmişti diye biliyorum bu by-megane da da işliydi ruhsat a

geçen seneki kanuna göre en koyu derece işletilmesi gerekiyordu. bu sene yasal oldu galıba

cam filmini bilmiyorum abide body kit fln yaptranlar işletebiliyorlar diye duymştum özel projeyle çizdirip sonra yüklü bir para karşılığında :) işleniyormuş ama araştrmak lazım emin olmak için + cam filmide braz şans işi bizm araçlara daha bkere polisten yana sıkıntı yaşamadık :) muandende geçiyrlar haff kusur olarak

Bende Gözlükde,numarada Full:)
Cam filminin işletilmesi, burdan anladığıma göre kolaylaşmış gibi...
Motordu,gövdeydi gibi projelerde.Makina Mühendisleri Odası ilgilenyor.meşakatli işler.

2.5 astigmatım eğer böyle birşey varsa yaptıralım...
araştırmak lazım ...

Filmler ruhsata işlenmiyorsa bu iyi haber ama bana pek inandırıcı gelmedi.

cam filmi olayını ruhsata işletmek için ya sağlik raporu yada belli bir güvenlik gerekçelerinizin olması lazım hoş her türlüde olsa simsiyah cam filmi raporu da vermezler az flu olacak tam olmasada içerisinin özellikle şöför ve ön yolcunun biraz olsun seçilmesi şartı var fakat arka yan camlar koyu olabilir arka cam hariç

Ehliyette "gözlük" yazması yetmez gibi geliyor. Aracı kimin kullandığı belli değil ki. Her zaman ruhsat sahibi kullanmaz. Sıkıntılı bir durum. Belki rapor alınıp işletilebilir ama, çok meşakketli bir işmiş gibi duruyor.

Ben geçen sene, tam boy perde yaptırarak bu sorunu aşmıştım. Dışardan baktığında, çok usta gözler hariç, 2 numara film gibi duruyor, ama aslında perde.... :)

birde şu var unuttum...ruhsata işlendiği zaman muayene ücreti atıyorum 150 yse 200 oluyomuş..her muayeneye 200 lira verilecek yani..

Geri