Cam filminden trafikten men

Butcede Acik Var Ekonomiden Sorumlu Basbakan Yardimcisi Bizzat Dedi Kurallara Uymayan Suruculerden Tamamliyacaz Diye Ona Gore

Arkadaşlar ccam filmi serbest değil. bir ara haberler "cam filmi serbest olacak" diye çıktı. bizler bu haberi görünce serbestmiş gibi davranıyoruz ama daha kanun gelmedi.
Zaten kanun gelir gelmez aynı dakikada RFC farkıyla bunu mutlaka duyarız
:eyv

öf ya arkadaş ne istiyorlar insanlardan nolacak camda film olsa maksat vatandaşa işkence çektirmek.özgür yaşamı kısıtlamak !!!

Bu arada sislerede takmış durumdalar fazla açık gezmeyin.

evet bazı sislere adam kaçbinlik xenon koyuyorsa, bırkaç sanıye kör edıyor ınsanı...:berbat
bunların sisi direk kıracan aga... polis olsam çok pıslık yapardım beyaa... :cool:

koyu siyah filmlere zaten ayarım...:berbat

Bende filmden bagLattım otoparkda sökdurmedende salmadılar o kızgınlıkla sökdüm fotosunuda çekdirdim gittim cıkarttım aracı yani. başka türlü aracı çıkartmak zor. geçmiş olsun koLay gelsin.

filmin numarası ne oluor birisi açıklasın 1 numaramı en koyu 3 numaramı en koyu ? :)

filmin numarası ne oluor birisi açıklasın 1 numaramı en koyu 3 numaramı en koyu ? :)
1 numara en açık renk

​Cam filminin görevi çok iyi aslında ama trafikçiler bunu anlamıyorlar..

arabamı aldığımın ertesi günü 3 numara film yaptırdım arka camlarda da orj. makam perdeleri mevcut perdeleri actığım zaman 4-5 num. oluyor içini görmek imkansız istanbulda hemen her yere gitmişimdir filmden hiç polis çevirmedi şimdiye kadar bu arada serbestlik konusuna gelince içerisi görünecek şekilde arka kapı ve arka camlara serbest 1 num yapılabilir ki ona para verene kadar içerden bod perde yaptırmak daha mantıklı

Geri