Cam Filmi Uygulamasi ( 32 HR 034 )

Hayırlı olsun . Hoş olmuş :)

Ellerine sağlık kardeşim:eyv

Hayirli olsun abi

Ceza yemesem bende yaptırmak istiyorum. Trafik kanuna göre aracın içi gözükmemesi ve cam kırılmalarında yaralanmaya sebep verdiği için ceza kestiklerini söylüyorlar yoksa ilk yapmak istediğim şeylerden. Tekrar hayırlı olsun kardeşim :eyv

Benim aracım 1 sene 3 aydır camları filmli 2 numara seklinde 3-4 kez rutin kontrollere girdim hiçbir ekip camda film var diye sormadı burda iş birz kendimize düşüyor bana sorun cıkarmadılar simdiye kadar ancak.

Ben camları filmlettirdiğim zaman meganlarda camları söküp öyle filmlemişlerdi oyle daha iyi oluyo
Ayrıca fiyat harbiden cok ucuk tayfun abi ya 250 lira yani ne bileyim hayırlı olsun buradada istanbulda cizilmez amerikan cam filmi 100 liraya hallediyolar

Hepinize Çok Tesekkürler Arkadaslar , İyi Dilekleriniz Uyarilariniz İçin Sağolsun.. :eyv :eyv

Emre Kardeşim Burda 2 3 YUer Var İşini Düzgün Yapan Onlardan Fiyat Aldim ve En Uygunu Referansi Sağlam Olan Bura Oldu Yaptirma Karari Aldim.. Çizilmez ve Kalitelisi Çektiriğim Film.. Burda 100 Liraya Komple Çeken Yerde Var Ama Gerek Yok... :eyv :eyv

Tayfun abi isini iyi yaoan diyosunda bu arkadas camları sokmeden yapmış filmleri cok kisa bi zaman sonra kalkma yapacak meganlae sikintili sokulerek yapılması lazim benim bildigim ben o sekilde yaptırdım amerikan cam filmi çizilmez ve camlari komple sokerek hallettiler

Kalkarsa Gider Değiştiririz Kardeşim Sikinti Yok :eyv :eyv

hayırlı olsun abi ama pahalı biraz sanki

hayırlı olsun abi ama pahalı biraz sanki

Tesekkür Ederim Çok Sağolun.. Dediğim gibi küçük bir memlekette yasadiğim için herkez işine geldiği gibi fiyat uyguluyor .. İşine Gelirse Mantiği ile hereket ediyorlar bizde napalim mecburen bunlara talim ediyoruz.. Sağlik olsun :eyv :eyv

Geri