Cam filmi serbest olacak

polis görev icabı dikiz atar içeri... içerde ters, kanun dışı bir durum varmı deye... dikilirsen, işlem yapar ... vs vs... :cool:

en koyusundan cekıp karakolun önunden kasıla kasıla gecıcem:loll

valla yasa falan bilmem kendimi bildim bileli en koyusundan filmle gezerm hicde sıkkntı yasamadm 4numaralıyım.

Abilerim bunlar hikaye yaa istersen sadece arka camlarına film çektir yeterki polis gıcıklık yapmak istesin kafayı taksın sana filmden yazmaz eminiyet kemerinden yazar o yüzden polisle inatlaşmayacan. Ayrıcada şunuda unutmayalım polisten dost olmaz geçen ay bahçedeki yan komşu polisdi çarşıda spor audi a3 le durdurdu beni ehliyetsizlikten ceza yazdı ama ant içtim ehliyeti alınca yanından kesiciyle onu sollamazsam banada tarık demesinler hadi bi ceza yazsında görem yaz lan yazssana hadi diyecem oğlum bak gitteki bebe hesabıı :D :D

Böyle Bir Yasa Çıkarsa Kimse Ön Camda'da Film Varmış, Arka Camda'da Film Varmış Diye Bakmaz :eyv

Çıksın artık ön camlara çekmeyiz arkalarda olsa olur.Ön camlara çekilmemesinin sebebi sürücünün görünür olmasından kaynaklanıyor.Lazım değil arkalar olsada yeter orjinaller gibi.

Geri