Bende dun maslakta lumar marka lazerli cam filmi fiyati aldim 300 lira disardan siyah gozukmuyo ve ayna gibi duruyo kismetse yaptiricam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bendekilerde lumar marka.. Aynen senin dediğin gibi dışardan siyah ve ayna gibi kendimi görüyorum..Koyuluğu güzel gündüz içeriden dışarısı rahat gözüküyor sanki film yok gibi ama gece içerden dışarsında kararma oluyor görüş düşüyor.. Ünlülerin çoğu futbolcular şarkıcıların araçlarında lumar varmış geneli üsküdarda lumar ahmette yaptırıyormuş öyle duydum..Bende dun maslakta lumar marka lazerli cam filmi fiyati aldim 300 lira disardan siyah gozukmuyo ve ayna gibi duruyo kismetse yaptiricam
Bendekilerde lumar marka.. Aynen senin dediğin gibi dışardan siyah ve ayna gibi kendimi görüyorum..Koyuluğu güzel gündüz içeriden dışarısı rahat gözüküyor sanki film yok gibi ama gece içerden dışarsında kararma oluyor görüş düşüyor.. Ünlülerin çoğu futbolcular şarkıcıların araçlarında lumar varmış geneli üsküdarda lumar ahmette yaptırıyormuş öyle duydum..
Ünlülerin futbolcuların yaptığı yerde fiyatlar senin dediğin fiyatla aynı..ben ön cam 1 no . Diğer camlar 2-3 arası bir tonu varmış ondan..her markanın tonu farklı.. Lumarlar biraz koyu diğer markalara göre.. Gündüz çok iyi ama şöför koltuğunda oturuyorum sanki arabada film yok gibi dışarısı çok net. Ama gece olunca içerden dışarıyı görüşte azalma var..Onların Fiyatı Uçuktur Siz Kaç Numara Yaptırdınızda Görüş Düştü Geceleri
Teşekkür Ederim Sağol Genede O Zaman En Açığından Yaptırıcam SanırmÜnlülerin futbolcuların yaptığı yerde fiyatlar senin dediğin fiyatla aynı..ben ön cam 1 no . Diğer camlar 2-3 arası bir tonu varmış ondan..her markanın tonu farklı.. Lumarlar biraz koyu diğer markalara göre.. Gündüz çok iyi ama şöför koltuğunda oturuyorum sanki arabada film yok gibi dışarısı çok net. Ama gece olunca içerden dışarıyı görüşte azalma var..
Ünlülerin futbolcuların yaptığı yerde fiyatlar senin dediğin fiyatla aynı..ben ön cam 1 no . Diğer camlar 2-3 arası bir tonu varmış ondan..her markanın tonu farklı.. Lumarlar biraz koyu diğer markalara göre.. Gündüz çok iyi ama şöför koltuğunda oturuyorum sanki arabada film yok gibi dışarısı çok net. Ama gece olunca içerden dışarıyı görüşte azalma var..