Cam Açma modülü

Bu tarz modüllerin çok değişik çeşitleri var. Camları sırasıyla kaldıran, iki iki kaldıran, birde hepsini aynı anda kaldıran. Hepsini aynı anda kaldıranlarda akü zayıfsa problem yaşanıyor diye biliyorum. Yükleme bir anda çok olduğundan. Ürünün acıklamasındada gördüğüm kadarıyla tam belirtilmemiş. Tam bi öğrenmek lazım bu konuyu [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaşlar adamları arayıp sordum bu modül aracın cam kaldırma modülü fakat kapılardaki cam kaldırma butonlarına bastığımızda görevi yerine getiren modül yanı kumandadan kapamayla falan ilgisi yok zaten aracımızda var olan bir modül bozulursa alınacak bir parça

Tek tuşla kaldırma modülüyse gerek yok bence.

Merhaba arkadaslar 2010 megan 3 lere cam kaldırma modulu takılabılıyormı? aracım kartsız calışma ozelliği var bazen cam acık unutup iniyorum . camı kapatmak için aracı calıstırıp kapatmak gerekiyor.mesela kapıları kıtlerken acık camda varsa otomatık kapatan modul varmı megan 3 uyumlu mu yada bu modulden aracına montaj yaptıran oldumu tesekkurler

Hocam normal cam kaldırma modülleri var. Çok basit bir mantıkla çalışıyor. Aracı kapatınca aküden enerjyi alarak sanki manuel tuşa basarmışcasına kaldırıyor camları. Farklı clio modellerinde uygulayan arkadaşlar vardı. Megane3 de de illaki uyumludur bu parça sonuçta çalışma prensibi aynı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar 2016 model makyajlı icon clio sadece neden şoför tarafındaki cam tek dokunuşla tamamen inip kalkıyor da diğeleri için elini tuşta tutmak zorundayız?

Geri