Bujileride bi kontrol ettirin. Hatta mümkünse iridyum buji tercih edin. Özellikle LPG li araçlarda sıkıntı olabiliyor buji olayı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam forumlarda amaç sadece bilgi almak değil aynı zamanda paylaşmaktır. Sitem etmenizi anlıyorum ama hemen sitem etmeye başlamak hoş olmadı bence. Bölümlerde küçük bir yapılanmaya gittik ve bazı konuların yerleri ve sırası değişti.arkadaşlar yardımlarınız için çok tşk ederim bune allah aşkına ben foruma ilk defa üye olmadım 2 yıldır başka bi arabanın forum sitesindeydim ve birbirimize yardım etmek için ki kim olursa olsun elimizden geleni yapardık... süpermiş
öncelikle anlayişina tşk ederim gökhan ben siteyi asla kötülemek adina deil yanliş anlaşilmasin zaten üye olmazdim.. Ama daha önce başka bi siteye üyeydim vee hemen hemen her buluşmada bende vardim ve kim olursa olsun kimseyi cevapsiz ve sorunu halletmek için seferber olurduk... Neyse problem değil aracin değişmedik parçasi kalmadi ama bugün galiba sorun anlaşildi magnetic okuyucu die bi parçaymiş.... Onu değişcekler araci biraktim bakalim gelişmeleri yazicam buradan inş....
Ewet arkadaşlar arabami aldim sorun dediğim gibi magnetic okuyucu ve soketinde çikti ve sorunum çok şükür çözüldü...