25 Eyl 2011 #11 MatraX_07 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 2,647 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ApSUVaî' Alıntı: Fren Yapamıyorsan Boşa At Genişletmek için tıkla ... Boşa atmak olmaz abi rolantide takılalım
ApSUVaî' Alıntı: Fren Yapamıyorsan Boşa At Genişletmek için tıkla ... Boşa atmak olmaz abi rolantide takılalım
25 Eyl 2011 #12 ApSUVai Bilgi Girilmemiş MatraX_07' Alıntı: Boşa atmak olmaz abi rolantide takılalım Genişletmek için tıkla ... Takıl Bakalım Verdin Mi Arabayi Tamire
MatraX_07' Alıntı: Boşa atmak olmaz abi rolantide takılalım Genişletmek için tıkla ... Takıl Bakalım Verdin Mi Arabayi Tamire
25 Eyl 2011 #13 MatraX_07 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 2,647 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ApSUVaî' Alıntı: Takıl Bakalım Verdin Mi Arabayi Tamire Genişletmek için tıkla ... Pazartesi veya Salı günü kaportadan çıkıyor Sonra bizim servise gelecek Boya ya Abi
ApSUVaî' Alıntı: Takıl Bakalım Verdin Mi Arabayi Tamire Genişletmek için tıkla ... Pazartesi veya Salı günü kaportadan çıkıyor Sonra bizim servise gelecek Boya ya Abi
25 Eyl 2011 #14 CenKeRS Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 557 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 ph2 Beni Benden Aldı..
25 Eyl 2011 #15 car_club22 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 PH2 Daha güzel bence.
25 Eyl 2011 #16 burakdinler Burak DİNLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ocak 2011 Mesajlar 6,048 Tepkime puanı 1 Puanları 0 bu gidişle cabrio aldıracaksın bana onur abi
25 Eyl 2011 #17 hakanbalkaya Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 onur abi farkındamısın marsbiel bizimkilerden daha kalın ve geniş...
25 Eyl 2011 Konuyu Başlatan #18 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 MatraX_07' Alıntı: Yaa Abi Gri Renkte araç koyma gözunu seveyım hele bırde guzel jantlı oldumu ınan gaza gelıyorumm hehe Genişletmek için tıkla ... Gaza gelmeyin,örnek olsun diye paylaşıyorum. Burock' Alıntı: Ph1în rengi orjinalmidir? Hiç böyle renk görmedim. Bir de ph1'in ön eki beğenmedim onun dışında mükemmel gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Tabi ki değil,boyaya mavi simler atmış.Canlı gözle görmek lazım. burakdinler' Alıntı: bu gidişle cabrio aldıracaksın bana onur abi Genişletmek için tıkla ... Geç bile kaldın hakanbalkaya' Alıntı: onur abi farkındamısın marsbiel bizimkilerden daha kalın ve geniş... Genişletmek için tıkla ... yah farkettim,iyi duruyor.
MatraX_07' Alıntı: Yaa Abi Gri Renkte araç koyma gözunu seveyım hele bırde guzel jantlı oldumu ınan gaza gelıyorumm hehe Genişletmek için tıkla ... Gaza gelmeyin,örnek olsun diye paylaşıyorum. Burock' Alıntı: Ph1în rengi orjinalmidir? Hiç böyle renk görmedim. Bir de ph1'in ön eki beğenmedim onun dışında mükemmel gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Tabi ki değil,boyaya mavi simler atmış.Canlı gözle görmek lazım. burakdinler' Alıntı: bu gidişle cabrio aldıracaksın bana onur abi Genişletmek için tıkla ... Geç bile kaldın hakanbalkaya' Alıntı: onur abi farkındamısın marsbiel bizimkilerden daha kalın ve geniş... Genişletmek için tıkla ... yah farkettim,iyi duruyor.
25 Eyl 2011 #19 FzCoupe Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Kas 2010 Mesajlar 1,500 Tepkime puanı 0 Puanları 0 onur abi sen beni öldürcen bordo coupe almayı düşünüyodm wallahi dönüyorum bak kararımdan gri cabrio bi jant bi coil bitti ya vurdun beni abi
onur abi sen beni öldürcen bordo coupe almayı düşünüyodm wallahi dönüyorum bak kararımdan gri cabrio bi jant bi coil bitti ya vurdun beni abi
25 Eyl 2011 Konuyu Başlatan #20 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 Mustafa İMREN' Alıntı: onur abi sen beni öldürcen bordo coupe almayı düşünüyodm wallahi dönüyorum bak kararımdan gri cabrio bi jant bi coil bitti ya vurdun beni abi Genişletmek için tıkla ... Yakışır Kardeşime
Mustafa İMREN' Alıntı: onur abi sen beni öldürcen bordo coupe almayı düşünüyodm wallahi dönüyorum bak kararımdan gri cabrio bi jant bi coil bitti ya vurdun beni abi Genişletmek için tıkla ... Yakışır Kardeşime