BYE Coupe yıkama macerası:D

Arac tazyikli su ile yıkanır sonra üstüne köpük atılır.Tekrar su ile köpük indirilir ondan sonra bir kovada şampuan bir kovada temiz su olur.Mikrofiber eldiveni şampuana daldırılır arabanın tek parçası yıkanır(çamurluk yada kapı yada tampon fln) ondan sonra eldiven temiz kovada su ile durulanır tekrar şampuana batırılır tekrar aracın bir parçası şampuanlanır tekrar eldiven temiz suda durulanır bu şekilde bütün araç parça parça şampuanlanır.Bunun amacı arabayı olabilen en az kılcal çizikle yıkamaktır.

Valla bu yöntemi hiç denemedim de ben bi kere komple köpük yapıyorum kovada sonra köpüğü akıtıyorum, daha sonra tekrar yeni köpüklü kova yapıyorum tekrar yıkıyorum ayna gibi oluyor... :eyv

yalanmış :D

aşığım bu araca

Maşallah çok güzel olmuş :) Işıl ışıl :)

güzel olmuş;) ten points:D

Eyv sedatım:D
hacı güzel olmuş güle güle kirlet:)
Eyv ihsan başkan:D
Maşallah Parlamış
Sağol haydar başkan
Valla bu yöntemi hiç denemedim de ben bi kere komple köpük yapıyorum kovada sonra köpüğü akıtıyorum, daha sonra tekrar yeni köpüklü kova yapıyorum tekrar yıkıyorum ayna gibi oluyor... :eyv
Bence dene bu yöntem arabayı daha iyi parlattığından değil en az kılcal çizik bırakan yöntemdir bütün detailing uzmanları hastaları bu şekilde aracını yıkar.Kendim uydurduğum bi yöntem değil yani:D
Nesi yalan kral:D
aşığım bu araca
Eyv doğaç:)
Maşallah çok güzel olmuş :) Işıl ışıl :)
Sağolasın kadir:)

Maşallah Ayna Gibi...:eyv

Misss :) Yarın servisten alıyorum bambam'ı haftasonu hava güzel olursa bir de ben yaptırıyım bıcbıcı...

Geri