Büyük Usta'mıza Dua İstiyoruz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Htmakina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda sağlına kavuşur abi

Allah acil şifa versin

Allah acil şifalar nasip etsin inşaallah

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun abi,dualarımız sizinle.

Rabbim acil şifalar versin . Durumu aynı mı Mustafa Abi ?

Babam 2 gündür yoğun bakımda,dün solunum cihazına bağladılar ve bilinci kapandı dediler ve ben ancak bu gece yanına girebildim.
Benden önce ablam yanına girdiğinde elini sıkarak tepki vermiş bu bizim için umut oldu.
Akşam 21.30 gibi bin bir rica bende içeri girdim ve yanına gidip konuşmaya başladım,doktor hemşire ve hastabakıcı ablada yanımızdaydı onlarda tepki verip vermeyeceğini merak ediyorlardı çünkü onlara hiç bir şekilde tepki vermiyormuş.
Elini tuttum konuşmaya başladım hemen elimi kavradı heyecanlandı,cihazda kalp atışları hızlandı nefes alıp vermesi değişti,baba ayağını çekermisin dedim çekti hemen, baba uzat dedim uzattı,sol tarafı hiç hissetmiyor dedilerdi baba sol ayağını oynat dedim zorda olsa parmaklarını oynattı ne dediysem tepki verdi yanımızdakilerde şaşırdı buna bize tepki vermiyor sizi hissediyor çok ilginç demek ki bilinci açık dediler,dışarı çıkarken veda ettim baba biz dışarıdayız iyileştiğinde eve gideceğiz herkes sana dua ediyor yine geleceğim dedim üç dört kere elimin üzerine tamam der gibi vurdu hemşire ve doktor bile heyecanlandı verdiği tepkilere,bunlar hep dualarınızla oluyor biliyorum,yazmasanız bile babam için dua ettiğinizi biliyorum dostlarım,Allah hepinizden razı olsun daha çok duaya ihtiyacımız var ne olur dualarınızı eksik etmeyin...

büyük bi gelişme bu abi gerçekten iyi olacak inşallah recep amca bizim dualarımızla ve Allah-u Teala nın izniyle.. dualarımız sizinle.

acil şifalar. inşallah biran önce sağlığına kavuşur...

Allah acil şifa versin, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur...

Yaşadığın duyguları en iyi anlayanlardanım kardeşim. Bundan üç ay önce bende sizlerden babam için dua istemiştim. Şimdi Allah'ın izni ve sizlerin dualarıyla ayakta çok şükür. Aynı durumu sizde yaşar ve sonucunda sevinçlere gark olursunuz inşallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri