Bursa'dan sevgiler saygılar.

o zaman şöyle söyleyeyim abi. 20.000 bakımına gittiğimden beri (şuan 55.000 kmde, 40.000 bakımında da dile getirdim) sürgülü kapılarda acayip bir gıcırdama var. artık gıcırtıyı sesi geçtim içeriye rüzgar almaya başladı. ön kapılar da dahil acayip bir şekilde rüzgar giriyo aracın içine. hani yüksek hızlarda olsa bi derece anlayışla karşılanabilir ama 100 ile giderken hele ki uzun yolda sol taraf baya baya bildiğin üşüyo yaw :) Servisle bu durumu görüştüğümde abi normal bunları yapması diyor. sıkıntı olursa garantiden fitil ve kilitleri değiştiririz diyor fakat sıkıntının ne boyuta gelmesini bekliyolar bilmiyorum.

Bu konyda mais'e e-mail atmayı düşündün mü.?

servisin tutumu beni mail atmaktan soğuttu. kabaca bi tabir vardır afedersiniz it iti ısırmaz derler ya, bi sonuç çıkmayacağını düşünerek mail yazmadım. eğer işe yarar diyorsanız hemen mail göndereyim.

Eğer bakımdan önce böyle bir sorununuz yoktu da bakımdan sonra sıkıntılar baş göstermişse mail atmanız sizin yararınıza olur.

20.000 bakımına kadar hiç bir sıkıntım yoktu. bakımdan aldım aracı kapılar bildiğin j9 kapısı gibi langır langır oynuyodu. geri döndüm servise dedim bu ne. normal dediler. aldım servisteki ustayı araca cıktık bi dolaştık dedim bu sesler mi normal evet dedi. servisten önce yoktu dedim. abi biz kilitlere ve fitillere sprey sıkıyoruz bu ses normal 1 haftaya kadar düzelir dedi. 35.000 km oldu üzerine hala sesler devam ediyo. 40.000 bakımında yine dile getirdim yine aynı cevap. şimdi bakıyorum fitil ilk günkü gibi değil sönük duruyo kabarıklığı kalmamış. rüzgar almaya başladı. son 5.000 kmdir rüzgarla beraber gidip geliyoruz.
Araçtan aşırı derecede memnunum tek sıkıntım bu kapı olayı. geri kalan hiçbir yerinden en ufak bir şikayetim yok. yarın son bir kez servise gidip tekrar insan gibi konuşayım yine yokuş yaparlarsa artık mais e okkalı bir mail atayım.
Teşekkür ederim.

Ailemize hoş geldin keyifli forumlar :eyv

Aramiza Hoşgeldiniz , Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle :eyv :eyv

Geri