Bursa’dan selamlar

Efe_demir

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aranıza yeni katıldım 49 yaşındayım inş muh meslegım aracım 2017 talısman icon 16 HP aracı önyargı ile aldım lakın bugün satsam yıne talısman alırım çok keyıflı araçmış şımdılık bu kadar selamlar saygılar

Aranıza yeni katıldım 49 yaşındayım inş muh meslegım aracım 2017 talısman icon 16 HP aracı önyargı ile aldım lakın bugün satsam yıne talısman alırım çok keyıflı araçmış şımdılık bu kadar selamlar saygılar
Ailemize hoşgeldiniz keyifli aktif forumlar.
Yeni aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin cümlemize. Talisman ile en büyük rakibi Passat ın çarpışma testlerini izlediğim zaman Talisman ın ne kadar güvenliğe önem verdiği anlaşılıyor . Güzel seçim olmuş [emoji122][emoji122][emoji122]

Teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre versin

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Arabanızda hayırlı, uğurlu olsun..:eyv

Hosgeldin keyifli formlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aramıza hoşgeldiniz.Ben de sizinle aynı fikirdeyim.Ben de olsa yine Talisman alırdım.
Pazar günü Maşukiye de geleneksel buluşmamız var.Sizleri de bekleriz.

Aileye hoşgeldiniz Keyfili forumlar.

Hoşgeldiniz İyi Forumlar Dilerim

Geri