Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. yeni aracınız hayırlı olsun . welcome Tanıtım kısmında tanıtım yapmayı unutmayın... sizi daha iyi tanımak adınadır.
1- araç büyük ihtimal dışı kırmızı seçtiniz içide kırmızı olcak diye birşey yok
para verirseniz içide kırmızı olur opsiyoneldir .iç kişileştirme. satış danışmanız belki eklemiştir sormanız gerek. arayıp
2-kasko şayet ben kendim yaptırmadım yaşım 21 2800 çıkmıştı şimdi daha düşüktür ben kargo fiyat ve tekliflerime sigortam net ten bakıyorum.sizede ordan kasko fiyatlarınıza bakmanızı tavsiye edeirm.
3- forumumuzda bu aracı kullanan çok kişi var 1.2 yalnız 75 bg ise forumda bu konular mevcut yeni clio 4 kategorisinin içerisinde bulabilirsiniz bende 1.2 75 bg beyaz icon kullanıyorum. memnunum. beygir gücü keşke yüksek olsaydı ama uzun yolda çok iyi az yakıyor. opsiyon tamamen bana kalırsa sana kalmış birşeydir senin tercihindir. tavsiyeler ise sıfır araba motoru arada bağır düşük vites yüksek devir kullan arada. motorun açılması için şahsen ben bazen 6 bin devirde yaptırdım açıldı 4500 km lerde ilk başlarda yakar biraz fazla ama zamanla alışırsınız