Bursada Clio Hb Spor Yayları nerede taktırabilirim

O zaman şanslısınız:eyv
burda o fiyatlara yapılmıyor:(

ya uğur şimdi rot balans lazımmı değilmi anlayamadım ,toplamda bu iş 100 lira diosun ozaman :)
pazar bursa dışında olucam büyük ihtimalde yarına taktırmayı düşünüyorum varmı sanayide bu işi yapar dediğin usta

ya uğur şimdi rot balans lazımmı değilmi anlayamadım ,toplamda bu iş 100 lira diosun ozaman :)
pazar bursa dışında olucam büyük ihtimalde yarına taktırmayı düşünüyorum varmı sanayide bu işi yapar dediğin usta

Senin iş takmaya kalmış halledilir o Uğur çalışsa bile Yiğitle haberleş halledersiniz, sen İstanbuldan ucuz yollu yayı nerden aldın bi pm at bana...

Kendi Ustamı bi arayayım o zaman bekle ok

okee

yayları ucuz yollu cliosunu satıp honda alan arkadaşımdan aldım taktıramadan bana verdi saolsun :D

Pm telefon numaramı verdim ararmısın

aboo yay saten 300 500 birşey taktırmak pahalıymış ya en iyisi ısıtıp basmak

Geri