Öncelikle tüm forum ahalisine selam ederim. Hemen ardından da aramıza Bursa sınırlarından katılan üyelerimize bir kaç soru yöneltirim
Önümüzdeki pazar günü kısmet olur ise yakın arkadaşlarımın düğünü için Bursa da olacağım. Sabah erkenden çıkıp geleceğim için de Bursa da geçirebileceğim vaktim olacak. Nerelere gitmeli, nerde ne yemeli, ne içmeliyiz. Yapmadan dönmeyeceğimiz neler var?
İskender ye, kestane şekerinin tadına bak diyeceksiniz ama bunları da özellikle çok güzel yapan yerler vardır illa ki; işte oraları merak ediyorum aslında
Bir de son olarak; yol durumları, denetimlerin nerelerde ne sıklıkta yapıldığı ve güvenilir akaryakıt istasyonları gibi bilgileri de paylaşabilirseniz öyle memnun olurum ki hihi
Şimdiden çok teşekkür eder, gözlerinizden öperim![]()
diye açtığım konuyu Bursa'ya gidip geldikten sonra biraz değiştirsem hoş olur diye düşündüm.
Öncelikle uyarıları için burada emek sarfeden her arkadaşa her dosta çok teşekkür ediyorum. Epey yardımcı oldular.
Yollar maşallah tam hız tuzağı gibiydi ama allaha çok şükür hiç sorun yaşamadan (hız tünellerinde dahi) çabuk bir biçimde gittik, geldik.
Öncelikle gidecek olanlara vakitleri de varsa ağır ağır (güneşin doğduğu saatlerde körfezde olacak şekilde) karayoluyla gitmelerini tavsiye ederim, manzara çok güzel oluyor.
Yolda sıklıkla bisiklet sürücülerine rastlıyorsunuz, imkanınız varsa su falan ikram edin, biz yaptık, gülümsediler bize

Bursa'lı dolmuşçular İstanbul'lu dolmuşçulardan daha beterler sanki...
Tophaneye çıkıp şehri seyretmek lazımmış cidden. Tarihi çınar, botanikteki iskenderoğulları konağı mutlaka uğranması gereken yerler

Ve son olarak;

Son düzenleme: