Bursa-Scenic2000 1.6 RXT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aramıza hoş geldiniz keyifli ve aktif forumlar

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız günlerde

aramıza hoşgeldiniz bursa buluşmalarında sizi yakından tanımak isteriz

Teşekkürler,
şimdi paylaşımlara başlayalım,
ilk olarak arka koltuk altında bulunan bölmelere ait kapakların tıngırtısından,oturdukları çerçeveye pencere bantı yapıştırarak yoğun sesin bir kısmını çözmüş bulunuyorum.fakat arkadan iç kısımdan gelen tıngırtılar bitmiş değil-Önerilerinizi bekliyorum,

ikinci dikkatii çeken bir konuda hararet göstergesi ki bu korkutmak üzere.dün ve bugün kullanımlarımda dikkatimi çekti.hareketten bir süre sonra motorun ısınmasını takiben ibre harekte geçti.daha sonra bir ara baktığımda sıfıra düşmüştü.sorunsuz kullanım devam ederken tekrar normal yerine geldi.Burda bir sıkıntı söz konusu.bununla karşılaşan varsa önerilerine ihtiyacım var.

Özellikle çocuklarıda düşünerek almaya karar verdiğim bu araçta,koltuk başlıklarına monitör koymak isterim.Bu konuda uygulamada bulunan varmıdır ?

mp3 v.b. cd çalar alternatifi varmıdır?uygulamada bulunanlardan rica ediyorum bilgilendirmelerini.

Bursa etkinliklerinizden haberdar olursam sizlerle tanışmak katılımda bulunmak isterim.Birde Bursa da bu aracın bakımları için servis v.b. tavsiyelerinizi almak isterim.

Hoşgeldiniz iyi forumlar...
Sorunlarınızı veya bulduğunuz çözümleri scenic teknik bölümünden paylaşırsanız daha çok dikkat çeker...:eyv

hoşgeldin abi iyi forumlar..

HoşGeldin,SefaGeldin...

Hoşgeldin, keyifli forumlar. Aracın hayırlı olsun. Kazasız belasız

Aramıza Hoşgeldiniz

Teşekkürler,esenkalın.

hoşgeldiniz :D:D

Geri