Bursa Oyak Renault Organizasyonuna Davet...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan için Liste 25 kişi olmuş bile. Ama sanırım henüz Pazar günü ile ilgili bir gelişme yok.
Hal böyle olunca da Listenin tamamına yakını gelemez.

Şuan için Liste 25 kişi olmuş bile. Ama sanırım henüz Pazar günü ile ilgili bir gelişme yok.
Hal böyle olunca da Listenin tamamına yakını gelemez.

yok, o kadarda olmaz da... sayı baya azlabılır... bende aksılık olmazsa c.tesi-pazar gıdebılırım diye yazıldım zaten... :cool:
ayrıca, güne bağlı katılım sorunları ve rısklerine karşı, haftaiçi günler için, clıolar öncelikli olarak reno taksı grubu uyeler olmak üzere Ustamız yedek listede oluşturacakmış zaten...:eyv:cool:

- Abi Benide Yaz Yancı Salça Her Türlü Babam Gelirse Eğer Megane İLe GEliriz =)

Malesef eş bile getiremiyoruz. Halbuki bu buluşmaya eşimle gelmek istiyordum.

- Furkan Yancı Geliyor Mert Babası İle Geliyor ?
Cenker AutoDrom organizasyonunda da aynısını yapmıştın kardeşim,bak yukarda ne dedim Megane ile gelirsen listeye yazalım,Furkan babasıyla gelecek,Mert babasıyla gelecek,baban izin vermezse babanı alıp gelebilirsin...

Cenker AutoDrom organizasyonunda da aynısını yapmıştın kardeşim,bak yukarda ne dedim Megane ile gelirsen listeye yazalım,Furkan babasıyla gelecek,Mert babasıyla gelecek,baban izin vermezse babanı alıp gelebilirsin...

- Benim Birşeyu Yaptığım Yok Abi. Mert Babası İle Geliyor Ama Furkanın Babası Gelmiyor?
- AutoDroma Gelemeyenlere Öncelik Tanınacak Dendi.( Maisle Bu Durum Görüşülmeli.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri