Buttim, Bursa-Yalova yolu üzerinde bulunan iş merkezinin ismidir. Özdilek'i mutlaka bilirsiniz, onun karşı tarafında kalan gökdelen var. Orası Buttim. Görükle ise Uludağ Üniversitesi'nin bitişiğindeki köyün ismidir. Sormak istediğiniz herhangi birşey olursa seve seve cevaplayabilirim
Özdilek'i bilmem mi mantar salatası ve arnavut ciğeri pek güzel olurdu Bursa'dan Narlı'ya dönerken alırdık, :nam nam smiley: Karşısında gökdelen hatırlamıyorum ya algıda seçememezlik ya da yeni sanırım yani 15 yıldan yeni demek istedim Buttim'i de öğrendim yakında Bursa benden sorulur havalarına girebilirim, küçük bir soru daha Tophane'ydi sanırım o feci merdivenlerin olduğu yer, o tarafta bir alışveriş merkezi görmüştüm 2 yıl önce eskiden olmadığından garipsemiştim, adı A falan değildi di mi, nedense öyle bir şey kalmış aklımda :soru İstanbul'da günden güne alışıyor da insan sanki orası hep eski günlerde kalacakmış gibi geliyor, aaa unutmadan Kaan parfümeri duruyor mu Gima'nın aralığı dolaylarında der konuyu daha fazla karıştırmamak üzere kaçarım:bant