9 Eki 2012 #41 utku Utku GÜLOĞLU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 657 Tepkime puanı 20 Puanları 0 Arkadaşlar buluşma saatimiz 20:30 olarak belirlenmiştir. Gelecek olan arkadaşlar Ersin'e (Solenza) ve bana ulaşabilirler. Tel. numaram 05305251828
Arkadaşlar buluşma saatimiz 20:30 olarak belirlenmiştir. Gelecek olan arkadaşlar Ersin'e (Solenza) ve bana ulaşabilirler. Tel. numaram 05305251828
10 Eki 2012 Konuyu Başlatan #42 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 gokhanhacihasan' Alıntı: benim için fark etmez ama saat fark eder biliyosunuz bir alo da ordayım Genişletmek için tıkla ... Gelemezsen sana baskına geliriz
gokhanhacihasan' Alıntı: benim için fark etmez ama saat fark eder biliyosunuz bir alo da ordayım Genişletmek için tıkla ... Gelemezsen sana baskına geliriz
10 Eki 2012 #43 gokhanhacihasan Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Kas 2011 Mesajlar 292 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 abi olabilir gelemezsem siz gelin bana baskına beklerim
10 Eki 2012 #44 dinc.ihsan İhsan DİNÇ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eyl 2012 Mesajlar 117 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar ben gelemiyorum. Malum operasyon oldu. Tek kol kaldım şimdilik Bandırma'ya geldim biraz önce. Size iyi eğlenceler. Fotoları bekliyorum. Son düzenleme: 14 Eki 2012
Arkadaşlar ben gelemiyorum. Malum operasyon oldu. Tek kol kaldım şimdilik Bandırma'ya geldim biraz önce. Size iyi eğlenceler. Fotoları bekliyorum.
10 Eki 2012 #45 utku Utku GÜLOĞLU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 657 Tepkime puanı 20 Puanları 0 dinc.ihsan' Alıntı: Arkadailar ben gelemiyorum. Malum operasyon oldu. Tek kol kaldım şimdilik Bandırma'ya geldim biraz önce. Size iyi eğlenceler. Fotoları bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun İhsan kardeşim, umarım çabuk iyileşirsin. Yine buluşuruz
dinc.ihsan' Alıntı: Arkadailar ben gelemiyorum. Malum operasyon oldu. Tek kol kaldım şimdilik Bandırma'ya geldim biraz önce. Size iyi eğlenceler. Fotoları bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun İhsan kardeşim, umarım çabuk iyileşirsin. Yine buluşuruz
14 Eki 2012 Konuyu Başlatan #46 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 dinc.ihsan' Alıntı: Arkadailar ben gelemiyorum. Malum operasyon oldu. Tek kol kaldım şimdilik Bandırma'ya geldim biraz önce. Size iyi eğlenceler. Fotoları bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle
dinc.ihsan' Alıntı: Arkadailar ben gelemiyorum. Malum operasyon oldu. Tek kol kaldım şimdilik Bandırma'ya geldim biraz önce. Size iyi eğlenceler. Fotoları bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle