Bunu yapmak çok isterim :)

güzel olur, evet.. ama arka camların düğmeleri saçma sapan bir yerde.. ön ve arkadakiler için ortak bir yere, yani arabanın ortasına düğme koyup 2 düğme şoför kapısından kara geçmiş sevgili reno :D durdugu yer itibariyle ne görüntüsü güzel, ne de kullanılabilirliği.. arkada oturanın ayagı deger, sürekli pislenir vs vs :S benim aracımda arkada oturan olmuyor, sorun yaşamıyorum fakat 4 kapılı bir araçta sürekli ayak altında olan bir yer..

sonradan yapacaksan kesinlikle düğmeleri arka kapılara koydur. ama şoför mahalinden kontrol edemezsin o zamanda.. en iyisi boşver kadir :D

orjinal ya la bu :D

Renault bunu yapmaya devam ediyor symbollerde hala aynı yerde bence kötü sürücü tüm camlara hakim değil çocuk kilidi vs. yok

Yapılmasına yapılır, ama kaç tane usta yapar ? Yani ustasını bulduktan sonra arka camlara cam motoru ve elektrik tesisatı çekilecek buton konulacak maliyetli olur. Oem parçalar ve ustasını bulduktan sonra orjinali gibi olur.

bu zamana kadar 1.6 RT RTE RNE 1.4 RN RL RNA 1.8 RTİ 1.9 RN RL RNA beymen club ve number one modellerinin tamamını kullandım hiç birinde böyle bir uygulama orjinal olarak görmedim.açıkçası orjinalliği konusunda şüpheliyim.fakat tr ye gelmeyen modeller arasında varsa onu bilemicem saydığım modellerin hiç birinde yok görmedim :) orjinal parçalar kullanılarak yapılmış fakat böyle bir uygulama orjinalinde yok :D

bu zamana kadar 1.6 RT RTE RNE 1.4 RN RL RNA 1.8 RTİ 1.9 RN RL RNA beymen club ve number one modellerinin tamamını kullandım hiç birinde böyle bir uygulama orjinal olarak görmedim.açıkçası orjinalliği konusunda şüpheliyim.fakat tr ye gelmeyen modeller arasında varsa onu bilemicem saydığım modellerin hiç birinde yok görmedim :) orjinal parçalar kullanılarak yapılmış fakat böyle bir uygulama orjinalinde yok :D
Cabriolar elektrikli camlı ( arka ) orjinalmiş bu abi.

Geri