Bunu görmelisiniz süper ama pahalı

Türkiye de Clio 2 satan web sitesi varmı RS ve damalı olanlardan değil

Hakketten güzel araçlar

Bunu bulabildim buyrun ama türkiyede değil :) NOREV 517503 Scale 1/43 | RENAULT CLIO 1.6 16V PRIVILEGE BORDEAUX MET

8885.jpg

Ben başka bir yere konu açtığımda bu model araçla ilgili de yazmıştım. Kendim yurtdışından Clio 4 model aracını aldım ve evet 40 € vermek zorunda kaldım fakat bence değer. Yalnız şunu söyleyebilirim model araç o kadar da büyük değil aşağıdaki resimler kendime aittir daha iyi görebilirisiniz.

24ccsbb.jpg
[/IMG]
2wfvfva.jpg
[/IMG]
20jqvle.jpg
[/IMG]
mb74nb.jpg
[/IMG]
2vmtuee.jpg
[/IMG]

Ben başka bir yere konu açtığımda bu model araçla ilgili de yazmıştım. Kendim yurtdışından Clio 4 model aracını aldım ve evet 40 € vermek zorunda kaldım fakat bence değer. Yalnız şunu söyleyebilirim model araç o kadar da büyük değil aşağıdaki resimler kendime aittir daha iyi görebilirisiniz.

24ccsbb.jpg
[/IMG]
2wfvfva.jpg
[/IMG]
20jqvle.jpg
[/IMG]
mb74nb.jpg
[/IMG]
2vmtuee.jpg
[/IMG]
süper ama 40 euro çok yani verilecek rakam değil...yakında daha büyük ölçeklisini bbrago,welly,maistro gibi firmalar yapabilir...

Aslında ben almaya gitmeden önce resimlerine bakmıştım. Dedim alır arabamın bir köşesine sabitlerim. Ama gidince 40 € olduğunu öğrendim fakat almak istediğim için vazgeçemedim ve aldım. Yalnız şuan odamın bir köşesinde duruyor arabaya falan koyamam aynası kırılsa gitti 10 € :D

Bu site ile alışveriş yaptınız mı?
gönderimi nasıl

Sanal kart ile alırım ama gümrük ve kargo ücreti ne kadardır

Valla e-baydan hiçbir alışveriş yapmadım :) gezinirken buldum

24ccsbb.jpg
[/IMG]
2wfvfva.jpg
[/IMG]
20jqvle.jpg
[/IMG]
mb74nb.jpg
[/IMG]
2vmtuee.jpg
[/IMG]
bayıldım süper ama fiyat biraz uçuk.hayırlı olsun :)

Geri