Bulut'a Kardeş GELDİİİ ...Sonunda Kavuştuk KÜP ŞEKER'e

Hayırlı olsun, İyi günlerde kullanmak nasip olsun...

Kazasız, belasız sürüşler dılerım .Hayırlı olsun

Hayırlı olsun kardeşim sonunda gelmiş aracın :) bayadır giremiyorum nete bakmadım hiç foruma güle güle kazasıe belasız kullan koltukların resimlerini çekermisin yarı deri nasıl yakışmış mı bizde bu seçenek yoktu olsun isterdim :)

Hayırlı olsun kardeşim sonunda gelmiş aracın :) bayadır giremiyorum nete bakmadım hiç foruma güle güle kazasıe belasız kullan koltukların resimlerini çekermisin yarı deri nasıl yakışmış mı bizde bu seçenek yoktu olsun isterdim :)

saol birader, pazartesiden beri aracı gündüz göremiyorum 8 de işten geliyorum hava kararıyo, haftasonuna yaylar da takılmış olucak koltukları da çekerim :eyv

Abi şimdi sende 195 50 15 çok güzel lastik vardı dimi :D ona gidip güzel bi 15 bbs rs black jant alıyosun adam gibi bi yay alıyosun jantları takıp arabayı basıyosun :D

şekil kabataslak bu oluyo :D bence fenalarda :D

wallahi fena durmamış :D :D du bakalım diğer işlemleri yapalım da yay ı erteledim :D bi 10 bin km fln olsun :D :D

ben acele ettim 0 lastiği orjinal ebat aldım öyle yapmasaydım 195 50 15 lastik alır bbsleri çakardım miss gibi bence öyle yap çok güzel olur

çok güzel maaşallah. allah kaza bela vermesin

Maşallah, bence en çok yakışan renk

Geri