Bulut'a Kardeş GELDİİİ ...Sonunda Kavuştuk KÜP ŞEKER'e

kazasız belasız çok güzel bu kasalar

Allah kaza bela vermesin güle güle kullan kardesım

hayırlı olsun. kazasız belasız. yanlız 42 milyar cok geldi bana clio 3 için :S yani keske 39 milyar vereceginize clio 3 night day a megane 3 alsaydınız :) o daha mantıklı olurdu hem 105 ps hem 6 ileri olurdu ama genede hayırlı olsun. :eyv

senin son fiyatlardan haberin yok belli ... megane 3 almaya gittik zaten ama dizellerin fiyatları biraz yüksek... şu anda meg 3 105 dci 48.800 den satılıyor, arada 9 bin lira fark var :D

Renault-Modeller-Binek Araçlar-Megane HB-Fiyat Araştır bi fiyatlara göz at :D

bu fiyata bu donanım da araç bulursan haberim olsun, 6 ileri 5 geri hiç önemli diil ben yaktığım 4.5 lt mazota bakarım :D

senin son fiyatlardan haberin yok belli ... megane 3 almaya gittik zaten ama dizellerin fiyatları biraz yüksek... şu anda meg 3 105 dci 48.800 den satılıyor, arada 9 bin lira fark var :D

Renault-Modeller-Binek Araçlar-Megane HB-Fiyat Araştır bi fiyatlara göz at :D

bu fiyata bu donanım da araç bulursan haberim olsun, 6 ileri 5 geri hiç önemli diil ben yaktığım 4.5 lt mazota bakarım :D

aa daha 3 4 gün önce baktıgımda 6 ileri megane hb expression 43.500 dü 46.800 e cıkmıs vay be ötv 3 milyar fark koymus bilmiyodum valla listeye bakmamıstım. he bide 6 ilerin olsun 4.5 degilde 5.4 yak :) :) şaka bi yanada tekrar hayırlı olsun :eyv

aa daha 3 4 gün önce baktıgımda 6 ileri megane hb expression 43.500 dü 46.800 e cıkmıs vay be ötv 3 milyar fark koymus bilmiyodum valla listeye bakmamıstım. he bide 6 ilerin olsun 4.5 degilde 5.4 yak :) :) şaka bi yanada tekrar hayırlı olsun :eyv

eyvallah :D bizde ufaktan zam yedik 500 tl cik :D

Hayırlısı olsun kardeşim,güle güle kullan,logo cuk oturmuş...:eyv

Allah kaza bela vermeden kullan :)

maşallah, çok güzel görünüyor. kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun..

allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin maaşallah..

abi hayırlı uğurlı olsun allah kaza bela vermesin maşallah çok güzel

Geri