Buji Yağlanma Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Aracın ucuzunu aldığını söylemişsin masraflarını ben yapmak istedim demişsin.Ama kardeşim hatayı baştan yapmışsın,bunun gibi araçların düzeni bir kaçarsa toplaması pahalıya patlar.İnşallah sorunun pahalıya mal olmaz

kardeşim yağlanma sorununun tek çözümü segman ve sübap contalarını yenilemek bende başıma gelince öğrendim allahtan sübap ve pistonlarımda sorun yok . Geçmiş olsun

sübap contaları segmanlar yenilendi 1700.-TL yeyince araba kendine geldi :)

​Aracın ucuzunu aldığını söylemişsin masraflarını ben yapmak istedim demişsin.Ama kardeşim hatayı baştan yapmışsın,bunun gibi araçların düzeni bir kaçarsa toplaması pahalıya patlar.İnşallah sorunun pahalıya mal olmaz
Valla çok ucuza patlamadı ama her yeri değişti bir iki parça daha değiştikten sonra 98 model nerdeyse 0 bir lagunam olacak :D

Hayırlı olsun , bakımları bundan sonra düzenli yapıldıkça üzmez sizi :)

Merhaba öncelikle dediğiniz olayın aynısı bende vardı aracım sarsıntılı tekliyo,fazla yakıt,eksozdan dengesiz duman verme, 2 gün önce rektefeden aldım aracımı sübaplar,sübap lastikleri,triger kayışı,üst kapak conta,manifolt conta,bujiler,buji kabloları,değişti toplam masrafım Kapakcı- 300 motorcu -200 parçalar - 225 toplamda 725 TL Para cıktı ama arabam yakıt olsun performans olsun o dengesız tıtreme hiç birinden eser kalmadı ...

hoş geldiniz. kendinizi üye tanıtımları bölümünde tanıtırsanız memnun oluruz.

Merhaba öncelikle dediğiniz olayın aynısı bende vardı aracım sarsıntılı tekliyo,fazla yakıt,eksozdan dengesiz duman verme, 2 gün önce rektefeden aldım aracımı sübaplar,sübap lastikleri,triger kayışı,üst kapak conta,manifolt conta,bujiler,buji kabloları,değişti toplam masrafım Kapakcı- 300 motorcu -200 parçalar - 225 toplamda 725 TL Para cıktı ama arabam yakıt olsun performans olsun o dengesız tıtreme hiç birinden eser kalmadı ...

ya birader sen bu işi nerede bu kadar ucuza yaptırdın triger seti montajsız fiyatı 350 TL buji orjinali 190.-TL rektefeye girince sadece tornacı 250 TL para alıyor bence senin aracın tamamen rektefeye girmemiş başka bir yere göster aracını dediğin işlemlerin yapılması 3000.-TL civarında filan tutuyor çünkü bence üst kapak açılıp sübap contaları ve kapak contası değişmiş sadece

Bende de de volvo motor laguna var alali 6 ay oldu cok seviyorum arabami hic.bir masrafdan da kacmadim ama 5 milyari gecdi masrafi neyse dedim bilerek aldim zaten birazda uciz aldik masrafi var diye. Simdi benim biji teki yaglama yapiyo onceden bi sorun oldu adamin biri bakti o biji icin yakmiyor dedi orduya gittim gecen hafta lpg enjeksiyonu ariza yapti bmd marka gaz vardi atikerin enjeksiyonunu ayarladi ve ustunde 3 tirnak orjinal bujisini almisdim adam tek tirnak biji olcak dedi takdik 1 gun sonra yine cok az tekledi.yaglayan buji ye 3 tirnak buji yi takdim ve memleket den istanbula geldim simdi ise düşük devirde yüksek vitesdeyken tik tik ses geliyo ve tekliyo sonra normale dönüyor acaba diyorum hepsiine tekrar orjinal bujiyimi taksam ama tek tirnak bujide yakiti cok azaltir diyolar sehir ici az yakarsada cok memnun olurum bugun sordum motorcu tanidiklara motorda sorunvar ondan yapar dediler yaglamayi motor yapilmasi gerekir dediler. Motorda aldigim adamin demesi 280 bin km de motor yapilmis km sifirlanmis benimde aldigimda 62 bin km deydi suan 68 bine yaklasdi ne. önerir sini bana buji ile duzelir mi bu sorun orjinali ile 3 tirnak ?????

Geri