Bugün şahit olduğum kaza...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah kimsenin esp sini devreye sokmasın diyelim o zaman konu nerden nereye geldi hep benim yüzümden :)

Dağıtmış Evo'yu....:berbat

geçmiş olsun elemana..dikkatli kullanmak lazım bu havalarda gizli buzlanma çok oluyor...

yerler bu sıralar özellikle geceleri en ufak bir yağmurda su damlasıyla buzlanıyor felaket oluyor dün gece sahil yolunda gözümün önünde bir albea aşırı hızla hakimiyeti kaybetti ve ortadaki yüksekliğe çıktı araba pert sürücü ağır yaralıydı biraz daha dikkat!!!

hızın hazin sonu günceli ...:kahve

bu aralar 60 ı gecmiyorum 70 radarında ortalama hız alınıyor artık Ankara da 2 defa 239 tl yemişim ortalama 92 gelmiş ( aralarda yapıştırmıştım ) :) en saga geciyorum 60 la gidiyorum isteyen gecsin isteyen arkamdan beni takip etsin valla hiç umrumda degil :D

bu aralar 60 ı gecmiyorum 70 radarında ortalama hız alınıyor artık Ankara da 2 defa 239 tl yemişim ortalama 92 gelmiş ( aralarda yapıştırmıştım ) :) en saga geciyorum 60 la gidiyorum isteyen gecsin isteyen arkamdan beni takip etsin valla hiç umrumda degil :D

Şu radar işini bendeniz cahil üyeye biraz açabilir misiniz, rica etsem :D itinayla kafam karışır da:D

70 radarı derken sahil yolunda limit 70 oradaki radar mı? e 70 i geçmemek yetmiyor mu, yoksa tamamen farklı bir şey mihımm

Şu radar işini bendeniz cahil üyeye biraz açabilir misiniz, rica etsem :D itinayla kafam karışır da:D

70 radarı derken sahil yolunda limit 70 oradaki radar mı? e 70 i geçmemek yetmiyor mu, yoksa tamamen farklı bir şey mihımm

Şimdi Ankara da belirli aralıklarla ana yollarda radarlar var. kamera ve hız hesaplayan cinsten.artık polisler arabayla durmuyorlar.Ceza kameradan hesaplanıp otomatik postaya veriliyor..

images

esh_827.webp

scaled.php

evren abi sakarya'da olsun tekirdağda olsun başka yerlerde yazan limitin üzerinde geçtim hep çünkü sürekli yol daha fazla süratte akıyordu ceza gelmez herhalde :)

Geri