Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracı şenlendirmek için Pioneer DEH-1400 teyp ve 2 tane konsola montelenmek üzere Pioneer TS-G1022I 10CM'lik hoparlör alındı.
Mugen cam rüzgarlığı siparişi verildi,kışlık lastikler çıkartılarak yazlıklara tekrar geçiş yapıldı.
Aracı şenlendirmek için Pioneer DEH-1400 teyp ve 2 tane konsola montelenmek üzere Pioneer TS-G1022I 10CM'lik hoparlör alındı.
Mugen cam rüzgarlığı siparişi verildi,kışlık lastikler çıkartılarak yazlıklara tekrar geçiş yapıldı.
RS logosu ve birkaç sticker yapıştırıldı.Öncesinde güzelce yıkandı daha sonra sağ tarafa tavan lambası ve arka plakaya Greddy plaka çerçevesi takıldı.Toplam:40 TL
bugun on teker bılyelerım degısti..çin malı takmamak gerektıgını bugun bır kez daha ogrendım.4 ay once degıstırımıstım dagılmıs ıkısıde..sımdı yapmak ıstedgıım rfc sticker yapıstırmak.gec ıle kaldım yapıstrmak ıcın