1100 cc lik motora fazla birşey olmaz kapasite belli benim aklımda motoru yüksek cc ile değiştirme fikri var...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1100 cc lik motora fazla birşey olmaz kapasite belli benim aklımda motoru yüksek cc ile değiştirme fikri var...
1.4 motor bulmak lazım veya 2.0 Clio RS motoru konabilir belki,nette baktımda RS motorları 3500 liradan satılıyor hemde sıfır...1100 cc lik motora fazla birşey olmaz kapasite belli benim aklımda motoru yüksek cc ile değiştirme fikri var...
1.4 motor bulmak lazım veya 2.0 Clio RS motoru konabilir belki,nette baktımda RS motorları 3500 liradan satılıyor hemde sıfır...
İş motorda bitmiyor ki Mustafa Abi ,1.4 motor bulmak lazım veya 2.0 Clio RS motoru konabilir belki,nette baktımda RS motorları 3500 liradan satılıyor hemde sıfır...
Sana da Kapalı çarşıdan kına tepsiyle alıcamYaaa halenmı beygır halenmı beygır Dagılacak artık kupayla elinde direksiyon kalcan yolun ortasında bigun :salca
Reklamlardan sonra...en son yaptığı icraat nedir merak ettim şimdi...
Hani yanımda Co-Pilot 120 Grostonluk arkadaşla sana plaka okutmuştum ya.. Daha sonradan beygirleri saydırıcam tüm R5 lere hehe (Usta hariç saygımız sonsuz ) hehemotoru söküp 2 tane beygirmi koymuş
Merakla bekle o zaman...en son yaptığı icraat nedir merak ettim şimdi...
İllaki öyle ama kendi sınıfında yapılacak şeyler var. Dereceli eksantrik forget piston bunlardan bir kaçı neyse fazla açıklamayayım. Ama yakıt tüketimim bayağı düşecek bu gidişle..1100 cc lik motora fazla birşey olmaz kapasite belli benim aklımda motoru yüksek cc ile değiştirme fikri var...
en son yaptığı icraat nedir merak ettim şimdi...
Usta çok konuştuk bunu elektrik sistemi, akslar sıkıntılı olmakla birlikte birde durdurabilmek önemli o sebepten zahmetli bir iş en büyük sıkıntısı akslar ayrıca 1.6 Fairway motoru bire bir elektrik sıkıntısı olmuyor. dereceli eksantrik port polish vs. Dolabildiği kadar doldurmak lazım en canlı örneği draklarda bir çok araca lastik yaktıran R9 Broadway ve Fairway i unutmamak lazım.1.4 motor bulmak lazım veya 2.0 Clio RS motoru konabilir belki,nette baktımda RS motorları 3500 liradan satılıyor hemde sıfır...