Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bagajı açınca alarm çalmıyordu,şimdi açınca hem alarm devreye giriyor hemde normal kullanımda iç aydınlatma lambası bagajı açıncada yanıyor.
Alarm kumandasındaki bagaj açma butonunu aktif edebilmek için bagaja merkezi kilit motoru takmaya çalıştık,arkadaşım 3 saatin sonunda pes edip bıraktı,kilit mekanizması bu iş için uygun değil maalesef...
Bagajı açınca alarm çalmıyordu,şimdi açınca hem alarm devreye giriyor hemde normal kullanımda iç aydınlatma lambası bagajı açıncada yanıyor.
Alarm kumandasındaki bagaj açma butonunu aktif edebilmek için bagaja merkezi kilit motoru takmaya çalıştık,arkadaşım 3 saatin sonunda pes edip bıraktı,kilit mekanizması bu iş için uygun değil maalesef...
Anladım böylece olmayacağınıda öğrenmiş oldum Benim aklıma başka birşey geliyordu..Bagaj kilit mekanizmasını iptal edip bagaj açma kapamayı başka bir mekanizma ile yapmak gibi..Bu araçların bagaj kilit mekanizması Türkiyede artık yokmuş gelmiyormuş Stop otoyla konuştuk..Tek şansın çıkma bulmak..Eğer olurda bozulursa içerden kilitli bir mekanizma yapılır