- Konuyu Başlatan
2 adet ince uzun olanlar E8 dişi torx, emme manifoldununkiler ise E12 dişi torx muş![]()
tşkler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 adet ince uzun olanlar E8 dişi torx, emme manifoldununkiler ise E12 dişi torx muş![]()
Güle güle kullanÖlçümü yaptım, torx vidanın boyutu noktadan noktaya 11.27mm çıktı (ölçüm cihazımın hassasiyeti +-0.05mm), bunuda E12 açıyor görünüyor tablolarda.:soru
Ek olarak dün almış olduğum kolçağı monte ettim. İnternette sürekli kolçaklara bakıyordum ama yakından görmediğim için güvenemiyordum. Dün komşu ilçedeki sanayiye gittiğimde denk geldi inceledim ve hoşuma gitti. Fiyatı 55tl. İnternetten daha ucuza alabilirsiniz. Montaj için Yusuf Bey in yapmış olduğu videodan faydalandım.https://www.youtube.com/watch?v=uDcf1JDvdro Yalnız ben bağlantıyı küllüğün tam hizasından yaptım arada kalan boşluğada yolcular için havalandırma ve usb şarj çıkışı yapacağım. Usb çıkışı elimde çiftli olarak var 0,5A ve 2A olarak. Birde ucuzundan düzgün hava ızgarası bulabilirsem bu işide halletmiş olacağım. Bu modelin deri kaplama deseni bizim araçların göğsünün üstündeki kaplanmış olan deri ile aynı, uyumu iyi oldu. Tavsiye ederim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()