''Bugün Megane I Aracına Ne Yaptın''

arka 2 amortisör değişti 140 tl
2 alt tabla değişti 70 tl
viraj uç lastikleri değişti 10 tl
el freni ayarlandı
işçilik 120 tl

arka tekerler öne alındı. komple balans yapıldı. rot ayarları yapıldı 60 tl
lpg regülatör üstündeki ısı sensörü arıza verdi ve yenisi takıldı 80 tl

Şarj dinamosu konjektörü değişti orjinali malzeme 110 tl, kasnağı yan sanayi tamamı demir olanına çevirdik 30 tl, işçilik 50 tl. Arka hoparlörler değişti 13cm pioneer 2 adet 120 tl ve 15 tl işçilik.

triger seti v kayışı ve 2 adet rulmanı deyişti bujiler deyişti gaz kelebegi temizlendi

Umarim trigeri degisirken eksantrik kasnaklarini da degistirmissinizdir.... benim usta arkadasim değişmemis. 1 ay sonra kasnaginin pulu koptu trigerin arasini girdi ve triger kopmus gibi oldu. Ortalama masrafım 3 bin civari oldu. ...

serviste deyiştirdim deyişmesi lazım demediler deyişmedi bilgimde yoktu bahsettiginiz olaydan sormadım deyişecekmi diye bende sıkıntı olmaz inşallah

egzoz manifoldu değişti, manifold= 400 tl , işçilik = 150 tl.

Egzoz manifoldunun markası ne acaba ?

Hocam uzerinde renault amblemi ve bi seri numarası vardı. Markayı hatırlamıyorum numarayı internette arattığımda ürün çıkıyordu merdiven altı bi uretim degil :) yakitta % 10-15 düşüş oldu aracın sesi de degisti

Bende de ses var orjinaline 1600tl dediler kmetal in var internette ama nasıldır bilemedim. Varsa bağlantı gönderirseniz sevinirim.

Geri