buda plastidip uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan laplap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sokmedim direk ustunde siktim.

Disklere vs gelmesin diyede gazete sokusturdum jantin arka yuzeyine.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende denemek istiyorum aslında jantları sökmek zor geldiğinden askıya almıştım. üzerindeyken yer çekimi ile aşağıya akma vs. oluşmuyorsa şunu denemeye çalışacağım

B_ufot_17eb4fd1efe85d22400f1637f76d9605.jpg

nasılsa sökümü basit olmasa bile zarar vermeden söker atarım.

bende denemek istiyorum aslında jantları sökmek zor geldiğinden askıya almıştım. üzerindeyken yer çekimi ile aşağıya akma vs. oluşmuyorsa şunu denemeye çalışacağım

B_ufot_17eb4fd1efe85d22400f1637f76d9605.jpg

nasılsa sökümü basit olmasa bile zarar vermeden söker atarım.

Akma vs olmuyor.

Uygulamayi guzel yapmazsaniz sokmeside bi o kadar zor oluyor ve cikmiyor boya.

Bu kaplama kauçuk gibi mi yoksa direkt plastik mi? Forumlarda sökülebilen kaplamalar görüyorum, eğer onlardansa ve yalıtıma da faydası oluyorsa motor sesini azaltmak için kaputun iç kısmını kaplamayı düşünüyorum. Olabilir mi sizce?

Bu kaplama kauçuk gibi mi yoksa direkt plastik mi? Forumlarda sökülebilen kaplamalar görüyorum, eğer onlardansa ve yalıtıma da faydası oluyorsa motor sesini azaltmak için kaputun iç kısmını kaplamayı düşünüyorum. Olabilir mi sizce?

Bu boya sese iyi gelmez.

Onun yerine pütür yalitim spreyleri var onlari inceleyebilirsiniz.

Bir ara megane 3 aracımın arka alt siyah bölümüne uygulamıştım. 4-5 ay sonra yıkamadan dolayı soyulmaya başlamıştı. Sonra orjinal tampon rengine boyatmak için kaportacıya verdim o plasti dipleri çıkarana kadar bayağı uğraşmıştı. Ben kullandım memnun kalmadım çünkü belli bir müddet sonra atmalar meydana geliyor ve sökülmesi ciddiden işkence

8 ay oldu simdilik benim jantlarda kosede az bi soyulma var oda uygulamayi guzel yapamadigim icin. Normalde tek tupu 1 jantta kullanmak gerekiyor ben 2 tuple dort jant boyayinca anca bu kadar:)

Bide 5 - 6 kat atmak gerekiyor.

8 ay oldu simdilik benim jantlarda kosede az bi soyulma var oda uygulamayi guzel yapamadigim icin. Normalde tek tupu 1 jantta kullanmak gerekiyor ben 2 tuple dort jant boyayinca anca bu kadar:)

Bide 5 - 6 kat atmak gerekiyor. QUOTE

en az altı kat atılması gerekiyor aracı yıkamaya verdiğinizdede uyarmanız gerek tabanca arabaya en fazla 20cm yaklaşıcak yoksa soyulma oluyor zor soyulma derkende eyer dandik marka dip kullandıysanız evet sıkıntı oluyor parçalanıyor ama kaliteli marka kullanırsanız sıkıntı olmuyor soyarken

SON DURUM BUDUR ARKADAŞLAR ÖN TARAF YAN ÇITALAR ARKA TAKOZLAR AYNALAR VE LİP BOYANDI

m62vBR.webp
y50b7j.webp
XkPOOk.webp

Çok güzel olmuş hocam jantları da boyasanız tam olurmuş.

Geri