Buda bizim broadway ( benim keratam )

Maşallah kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

• Beğen
Tepkiler: Cem Catalbas
Çok güzel ve temiz araç, zengin olduğunuzdan benzin ışığınızda yanmıyor. Allah kaza bela vermesin.

• Beğen
Tepkiler: Cem Catalbas
Maşallah temiz araç , Allah kaza , bela , ceza vermesin kardeşim eyvalah.gif

kazasız belasız kullan inşallah hidrolik olmasa bile insan bir müddet sonra alışıyor kollarıda kas yapıyor :D babam symbolü sattığında araçsız kalmamak için fairway almıştı ve bir müddet sonra durma dışında avuç içi ile çevirebiliyordum :D

MaaşAllah araç çok diri ve çok güzel

Kazasız cezasız güvenli sürüşler dilerim kardeşim

Sağ ol Kubilay abi, Senin arabanda çok güzel, Rabbim sana da kaza bela göstermesin inş.

Maşallah kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

Sağ ol usta :)
​MaşAllah kazasız belasız.:eyv

Sağ ol abi :)

Çok güzel ve temiz araç, zengin olduğunuzdan benzin ışığınızda yanmıyor. Allah kaza bela vermesin.

Öncelikle sağ ol benzin konusuna gelince 6 ayda bir benzin alıyoruz oda çeyrek depo mecburen, sabahları ilk çalışma benzinle oluyor.

Maşallah temiz araç , Allah kaza , bela , ceza vermesin kardeşim eyvalah.gif

Sağ ol abi :)

kazasız belasız kullan inşallah hidrolik olmasa bile insan bir müddet sonra alışıyor kollarıda kas yapıyor :D babam symbolü sattığında araçsız kalmamak için fairway almıştı ve bir müddet sonra durma dışında avuç içi ile çevirebiliyordum :D

öncelikle Sağ ol abi, ben durma anında bile avuç içiyle çeviriyorum ama sıkışık trafikte 2-3 saat kullanınca yoruluyor insan :)

kazasız belasız binmek nasip etsin :) rni lerde hidrolik direksiyon var sanıyordum

off offf rni görünce dayanamam maşallah süper :)

Maşallah.İyi Günlerde kullanın

Geri