İlk aracım olan 2006 Megane 2 hb aracıma dünden bu güne yaptıklarımın hepsini bir araya getirerek sizlerle paylaşmak istedim. Saygılarımla ailesi..
İzmirden ilk aldığımda yola çıkmadan hemen önce ilk göz ağrım olacak aracımın hemen fotoğrafını çektim.
Ekli dosyayı görüntüle 14457 Ekli dosyayı görüntüle 14458
Sonrasında zamanla adım adım modifiye etmeye başladım elimden geldiğince
önlere 3,5 arkalara 5 cm yay ve lip taktım.
Ekli dosyayı görüntüle 14459
Sonrasında moda olan ve aracımda güzel duracağını düşündüğüm piano black boya işlemini yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 14467Ekli dosyayı görüntüle 14466
Sonrasının tek tek fotoğrafları yok, önce jant ve lastik işini hallettim, dizel araç olduğu için performans anlamında fazla yüklenemeyeceğim için ve mesleğim bu olduğu için kendime göre bir ses sistemi yaptım. Artık dış görünümde biraz daha değişikliklere gitmek istedim. Aracına modifiye yapan bir çok kişi farların içini karartır bilindiği üzere bizimkilerde 2009 model meganlarda içi siyah zeminli farlardan olduğu için uğraşmadım boyaması ile çıkma bir takım 2009 far taktım xenon ve amerikan park yaptım aracım bana göre gayet güzel oldu ama tabiikide çalışmalara ara vermedim...
Ekli dosyayı görüntüle 14461Ekli dosyayı görüntüle 14462
Ekli dosyayı görüntüle 14463Ekli dosyayı görüntüle 14464
Ekli dosyayı görüntüle 14465
Son olarak bir üsteki fotoğraflar ve alttaki hale geldik bu son adımda'da sislerime'de bir takım xenon taktım en önemliside MERCEK'li yaptım. Bu işin sonu yok hastalık ama yapacakta birşey yok. )
Ekli dosyayı görüntüle 14460
İzmirden ilk aldığımda yola çıkmadan hemen önce ilk göz ağrım olacak aracımın hemen fotoğrafını çektim.
Ekli dosyayı görüntüle 14457 Ekli dosyayı görüntüle 14458
Sonrasında zamanla adım adım modifiye etmeye başladım elimden geldiğince
önlere 3,5 arkalara 5 cm yay ve lip taktım.
Ekli dosyayı görüntüle 14459
Sonrasında moda olan ve aracımda güzel duracağını düşündüğüm piano black boya işlemini yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 14467Ekli dosyayı görüntüle 14466
Sonrasının tek tek fotoğrafları yok, önce jant ve lastik işini hallettim, dizel araç olduğu için performans anlamında fazla yüklenemeyeceğim için ve mesleğim bu olduğu için kendime göre bir ses sistemi yaptım. Artık dış görünümde biraz daha değişikliklere gitmek istedim. Aracına modifiye yapan bir çok kişi farların içini karartır bilindiği üzere bizimkilerde 2009 model meganlarda içi siyah zeminli farlardan olduğu için uğraşmadım boyaması ile çıkma bir takım 2009 far taktım xenon ve amerikan park yaptım aracım bana göre gayet güzel oldu ama tabiikide çalışmalara ara vermedim...
Ekli dosyayı görüntüle 14461Ekli dosyayı görüntüle 14462
Ekli dosyayı görüntüle 14463Ekli dosyayı görüntüle 14464
Ekli dosyayı görüntüle 14465
Son olarak bir üsteki fotoğraflar ve alttaki hale geldik bu son adımda'da sislerime'de bir takım xenon taktım en önemliside MERCEK'li yaptım. Bu işin sonu yok hastalık ama yapacakta birşey yok. )
Ekli dosyayı görüntüle 14460