Buda benim Captur...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mmestan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese teşakkür ederim.

usta abi zaten krom yönünden sınırlı aksesuarlar var. burak7088 dediği gibi sadece cam çıtalara kapı kollarının krom aksesuarları olmadan sırıtıcak gibi, onada bir çözüm önerdi sağolsun bakalım nasıl olacak.:cool:

Maşallah aracınız güzel captur'un önden görünüş harika ama arka kısım benim hiç hosuma gitmiyor nedense

Hayırlı olsun aracınız. Ben olsam hiç dokunmam. Bu şekilde de süper. Yeter ki temiz dursun.qw

Aracınız hayırlı olsun hocam. Önde ki krom parçaları da turuncuya kaplasanız sanki daha iyi olur gibi geldi.

Bende cam rüzgarlığı vardı sattım isterseniz yeniden temin edebilirim 2 haftaya gelir

Maşallah Arizonan güzel duruyor eklenecek bir şey varsa genelde zevkine göre hareket etmelisin :eyv

Güle güle kullanın aracınızı maşallahı var Captur'un .. Mete hocamın aracınıda bir inceleyin bayağı emek harcadı o da.Sizin sıkıntıların aynısı ondada vardı artık üreticilere kalıp verecek duruma geldi : )))

Güle güle kullanın aracınızı maşallahı var Captur'un .. Mete hocamın aracınıda bir inceleyin bayağı emek harcadı o da.Sizin sıkıntıların aynısı ondada vardı artık üreticilere kalıp verecek duruma geldi : )))

eyvAllah uğur abim :D

bi de hocam jantların içini siyaha boyatabilirsiniz düz grisi çok boş duruyor içi siyah olunca daha güzel oluyo bence :)

Geri