Buda Benim Aracım 34 DıY 23

Maşallah tertemiz binmeye nasıl kıydın o kadar km yav yazıktır günahtır tam müzelikmiş :D

Maşallah tertemiz binmeye nasıl kıydın o kadar km yav yazıktır günahtır tam müzelikmiş :D

Vallahi hesaplıyorum taksicilere taş çıkartıyorum :D 2009 mayısta 4200km idi . Orjinalmi bilmiyorum hiç ustaya göstermedim önceki iki sahibini tanıdığımdan devamlı bildiğim araçtı ilki almancı burada yok ikincisi kullanamadı hep yattı yani 100bin deviripte tekrar sıfırlanıcak kadar yol yapmış bi araç değil yerinden çıktığını bile görmezdi kimse :D ben o günden bugune 68bin km civarı yol yapmışım malum devamlı kullanınca benzinde zorlamaya başladı haftada 1.5 depo benzin gidiyordu ayda 1200tl benzin parasını bulmaya başlayınca 25bin km civarında 2010da lpg taktırdım :) Kullanılmasada çürümeye başlıyor malesef sac kalitesinden :(

Bas gaza ver yanı şahin bu :)) Güle güle kullan kardeşim kazasız belasız cezasız..

eğer km doğruysa zaten o temizlikte bikaç tane şahin kaldı kalmadı ben 3 4 tane biliyorum orjinal jant kapaklarına kadar ilk sahibinden kullanılan..Zevkler tartışılmaz ama ben olsam orjinalliğini bozmazdım..Çünkü lüzumlu lüzumsuz modifiyesi olan o kadar çok şahin var ki dışarda orjinali mumla arıyosun ve onlar bence dikkat çekiyor..Ama keyifli sürüşler..

eğer km doğruysa zaten o temizlikte bikaç tane şahin kaldı kalmadı ben 3 4 tane biliyorum orjinal jant kapaklarına kadar ilk sahibinden kullanılan..Zevkler tartışılmaz ama ben olsam orjinalliğini bozmazdım..Çünkü lüzumlu lüzumsuz modifiyesi olan o kadar çok şahin var ki dışarda orjinali mumla arıyosun ve onlar bence dikkat çekiyor..Ama keyifli sürüşler..

Teşekkür ederim sağolun :) Dediğim gibi araç yatıyordu hep yani 99bin yapıp sıfırlıycağnı düşünmüyorum o kadar yol yapıcak kadar kapıdan ayrılmamıştı :) Yapmış olsa 4 senede 68bin km yolu ben yaptım , 200bine yaklaşan araç bu kadar sıkıntısız olurmuydu onuda bilmiyorum :) o yüzden orjinal olduğunu düşünüyorum .
Jant kapaklarına kadar orjinaldi fakat aşırı orjinallik takıntısı olan değlim zevkimede düşkünüm :) Gel gelelim tamponuyla kapısıyla bacasıyla kesinlikle oynayıp aracı mundar etmem sadece görüntü olarak bundan ilerisini düşünmüyorumda üstelik basmıyorum bile sağdan soldan ses gelmesin diye bu şekilde biniyorum yaza inşallah megane 2 allahın izniyle :)

İnşallah istediğin arabaya kavuşursun. Allah gönlüne göre versin

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İnşallah istediğin arabaya kavuşursun. Allah gönlüne göre versin

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Amin Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum , hepimize inşallah :)

Maaşallah kazasız belasız

Amin cümlemize inşallah :)

Teşekkür ederim sağolun :) Dediğim gibi araç yatıyordu hep yani 99bin yapıp sıfırlıycağnı düşünmüyorum o kadar yol yapıcak kadar kapıdan ayrılmamıştı :) Yapmış olsa 4 senede 68bin km yolu ben yaptım , 200bine yaklaşan araç bu kadar sıkıntısız olurmuydu onuda bilmiyorum :) o yüzden orjinal olduğunu düşünüyorum .
Jant kapaklarına kadar orjinaldi fakat aşırı orjinallik takıntısı olan değlim zevkimede düşkünüm :) Gel gelelim tamponuyla kapısıyla bacasıyla kesinlikle oynayıp aracı mundar etmem sadece görüntü olarak bundan ilerisini düşünmüyorumda üstelik basmıyorum bile sağdan soldan ses gelmesin diye bu şekilde biniyorum yaza inşallah megane 2 allahın izniyle :)
Hadi inş kardeşim iyi günlerde kullan tekrardan aynı durum bende de var bende uzun yıllar yatmış bi coupe aldım geçenlerde 2001 model 37000 km de valla km yi düşürdüklerini sanmıyorum daha doğrusu sanmak da istemiyorum eğer düşürüldüyse de Allah'larından bulsunlar benim param hayırsız insana yaramaz biyerden çıkar acısı:))

Geri