Maşallah tertemiz binmeye nasıl kıydın o kadar km yav yazıktır günahtır tam müzelikmiş 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maşallah tertemiz binmeye nasıl kıydın o kadar km yav yazıktır günahtır tam müzelikmiş![]()
eğer km doğruysa zaten o temizlikte bikaç tane şahin kaldı kalmadı ben 3 4 tane biliyorum orjinal jant kapaklarına kadar ilk sahibinden kullanılan..Zevkler tartışılmaz ama ben olsam orjinalliğini bozmazdım..Çünkü lüzumlu lüzumsuz modifiyesi olan o kadar çok şahin var ki dışarda orjinali mumla arıyosun ve onlar bence dikkat çekiyor..Ama keyifli sürüşler..
İnşallah istediğin arabaya kavuşursun. Allah gönlüne göre versin
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hadi inş kardeşim iyi günlerde kullan tekrardan aynı durum bende de var bende uzun yıllar yatmış bi coupe aldım geçenlerde 2001 model 37000 km de valla km yi düşürdüklerini sanmıyorum daha doğrusu sanmak da istemiyorum eğer düşürüldüyse de Allah'larından bulsunlar benim param hayırsız insana yaramaz biyerden çıkar acısıTeşekkür ederim sağolunDediğim gibi araç yatıyordu hep yani 99bin yapıp sıfırlıycağnı düşünmüyorum o kadar yol yapıcak kadar kapıdan ayrılmamıştı
Yapmış olsa 4 senede 68bin km yolu ben yaptım , 200bine yaklaşan araç bu kadar sıkıntısız olurmuydu onuda bilmiyorum
o yüzden orjinal olduğunu düşünüyorum .
Jant kapaklarına kadar orjinaldi fakat aşırı orjinallik takıntısı olan değlim zevkimede düşkünümGel gelelim tamponuyla kapısıyla bacasıyla kesinlikle oynayıp aracı mundar etmem sadece görüntü olarak bundan ilerisini düşünmüyorumda üstelik basmıyorum bile sağdan soldan ses gelmesin diye bu şekilde biniyorum yaza inşallah megane 2 allahın izniyle
![]()