Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anketteki seçeneklerden hiçbiri o telefon için geçerli olmaz
En iyisi evde yedek bir telefon varsa onu kullan öğrenci adamsın sık dişini biraz meslek hayatına atıldığın anda çek en kralından bir tane bizde hayırlı olsuna gelelim hehe
Anketteki seçeneklerden hiçbiri o telefon için geçerli olmaz
En iyisi evde yedek bir telefon varsa onu kullan öğrenci adamsın sık dişini biraz meslek hayatına atıldığın anda çek en kralından bir tane bizde hayırlı olsuna gelelim hehe
Evet Haydar abi 5800 3.5 sene oldu tık dememişti şimdi teklemeye başladı babaya ısrar ediyomda bakalım gerçi iphone mu yoksa galaxy s3 mü onuda karar veremedim hangisine ısrar edeyim
hehehehe aslında onu düşünmüyor değilim ilk baş bi RSİ isticektim baktım o fazla kaçıcak babamın başla planları var en iyisi bi telefonla kapatayım işi
hehehehe aslında onu düşünmüyor değilim ilk baş bi RSİ isticektim baktım o fazla kaçıcak babamın başla planları var en iyisi bi telefonla kapatayım işi
Evetttttt geldik bir konunun daha sonuna, bugün eve geldim ve sürpriz bir biçimde hiç beklemediğim bir anda babamın bana aldığı hediyeyi öğrendim yeni laptop çantası almış ona bkarken içinden çıktı dedim bu ne falan bi baktım Galaxy S3 çıktı hemde siyah 3 yıl rahat gider bana