Bu stickerı bulabileceğimiz yer varmı?

Engin G.

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
$%28KGrHqFHJBkE-fbpSHq8BPtuCf5B5!~~60_35.webp

Arkadaşlar Bu Stickerın Sedan Halini Nerden Bulabilirim?

e bayda bu tarz stıckerlar var.türkiyede varmı bilmiyorum.

reklamcılara bi gostermek lazim ben yapabilirler diye düşünüyorum

taslagi hazirlayip oto tuning - aksesuar vs goturun onlarin ozel makineleri var printer gibi basarlar ordan verirler

be nburdan kopyaladım istedigim stickerları buldum o siteden.reklamcıların hepsi yapamıyo bunu hepsinde o beceri yok.Bursada tuning16 war herkes bilir 5 dkda yaptı cıkardı bana programda epey oynama yapıyor cizimle düzeltiyor cunku bu haliyle resmi acıp kestirmek istediginde egri bügrü cok yer oluyor..

Bulunması Zor Olur Bunun Şablon Tasarım Yapıp Reklamcılara Götürmek Lazım :)

bende var bundan :D tuğrul apapla beraber yaptırmıştık.ben o gün bugün yapıştırım diye salladım,duruyo öle arabada

Bulunması Zor Olur Bunun Şablon Tasarım Yapıp Reklamcılara Götürmek Lazım :)
kaan artık bu işler öyle zor değil,sen google görsellerden resimi götür tabelacıya ,o kendi programıyla formatını değiştirip basabiliyorlar...benim mudanyada bi tabelacı abi var dijital baskı makinası var şeffaf folyoya baskı yapıyo muhteşem işler çıkartıyolar

kaan artık bu işler öyle zor değil,sen google görsellerden resimi götür tabelacıya ,o kendi programıyla formatını değiştirip basabiliyorlar...benim mudanyada bi tabelacı abi var dijital baskı makinası var şeffaf folyoya baskı yapıyo muhteşem işler çıkartıyolar

Teknoloji Gelişmiş Abi o Zaman, Hiç Haberimiz Yok Bak Öyle Şeylerden :D

Her şey için teşekkürlerde peki bu şablonu sedan yapabilecek biri tanıyormusunuz yada yaptırabilirmiyim ?

Geri